yahya58
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,214
- İsim
- Yahya AYAN
Okumada eksiğim yok, evet KAZANIRLAR yazmadın ama resmen açsalar kazanırlar dan farksız bir cümle kurdun burda laf ebeliği yapmaya çocuk kandırmaya gerek yok. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim saf ayağına yatarak ancak kendini kandırırsın.Saygı çerçevesinde tartışmaya giriyorum fakat sen bunu agresif bir dil ile algılıyorsan kusura bakma bu senin hatan.
Bana tedavi görmemi falan söyleyen kişi de sensin ne dememi bekliyorsun sana paragraf kitabı önerdim okumada eksiklerin var.
Ek olarak dediğim şey de çok kötü bir şey yok gerçekten bir Hukukçu'dan danışmanlık almak hem insanlara yarar hem de bizde durumları net bir şekilde öğreniriz ben bir ürün satın almadığım ve uğraşmadığım için Hukukçu ile görüşmeme gerek yok o top sizde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvallah iyi düşüncen için teşekkürler, bende ürün alamadım bu arada bilgin olsun dostum. Aldığım için tutupta sana karşı konuşmuyorum yani bunu bil diye.Umarım sen haklı çıkarsın kimsenin başı yanmaz bu olaydan ihtiyaç sahipleri arkadaşlara kızamıyorum hele ki YKS kitapları alıp hazırlanan arkadaşlara