Neler Yeni

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
ne alakası var ya? Sistemin açığından faydalanmak suç. Sen sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sistem açığını (telefon dilini değiştirirek) kullanıyorsun. Bu bir suç ve sen o ürünü teslim aldıgında suçu kabul ediyorsun. Ha ürünün normal fiyatı 2k olsa sen 50tlye alsan THH ye başvurup belki alırdın ama öylede sebepsiz yere zenginleşme kanunu ile geri alırlardı senden. Yani senin bir hakkın yok. Trendyol istese teslim alanlara dava açar hem avukatlık ücretini hem ürünü hem de tazminatını alır. Ha azerbeycan vatandaşı isen o ayrı.
Tamam haklısında benimde bir suçum yok ben Azerbaycan türkçesi öğrenmek için telefonumun dilini değiştirdim belki? Burda amacım kendimi ***** saçma savunmak değil. Azerbaycana indirim yapıp Türkiyeye kargoları kapatabilirlerdi.

GirayHan

80+ Platinum
ne alakası var ya? Sistemin açığından faydalanmak suç. Sen sadece azerbeycan vatandaşlarına özel kodu sistem açığını (telefon dilini değiştirirek) kullanıyorsun. Bu bir suç ve sen o ürünü teslim aldıgında suçu kabul ediyorsun. Ha ürünün normal fiyatı 2k olsa sen 50tlye alsan THH ye başvurup belki alırdın ama öylede sebepsiz yere zenginleşme kanunu ile geri alırlardı senden. Yani senin bir hakkın yok. Trendyol istese teslim alanlara dava açar hem avukatlık ücretini hem ürünü hem de tazminatını alır. Ha azerbeycan vatandaşı isen o ayrı.
sebebsiz yere zenginleşme mi ? o kanunun kimler için geçerli olduğunu biliyor musun internetten alışverişle ne alakası var !

TRENDYOL HER TÜRLÜ SİSTEM AÇIĞINI KAPATMAK ZORUNDADIR. YAYINCI SİTENİN SORUMLULUĞUNDA OLAN BİR DURUMDUR.

geçen burdan birine örnek verdim sana da örnek vereyim. ne alakası var yhoo dediğin için.

evdesin kapıyı aralık bıraktın içeri bir boz ayı girdi.

kapı mı suçlu ayı mı suçlu yoksa ev sahibi olarak kapıyı açık bıraktığın için sen mi suçlusun.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,049
İsim
yusuf ecer
Suçsa neden 3tane satmak için gamepad sipariş ettim diye yazıyordunuz konu altında merak ettim. Muhtemelen ürünü alamadınız gibi geldi.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
sebebsiz yere zenginleşme mi ? o kanunun kimler için geçerli olduğunu biliyor musun internetten alışverişle ne alakası var !

TRENDYOL HER TÜRLÜ SİSTEM AÇIĞINI KAPATMAK ZORUNDADIR. YAYINCI SİTENİN SORUMLULUĞUNDA OLAN BİR DURUMDUR.

geçen burdan birine örnek verdim sana da örnek vereyim. ne alakası var yhoo dediğin için.

evdesin kapıyı aralık bıraktın içeri bir boz ayı girdi.

kapı mı suçlu ayı mı suçlu yoksa ev sahibi olarak kapıyı açık bıraktığın için sen mi suçlusun.
Zaten müşteriler %80 ihtimalle bir yaptırıma kurban gitmezler fakat konu açan arkadaşlara veya BUG'ı tespit edip rapor bile etmeden kötüye kullanan şahıslar için bu değişkenlik gösterebilir, bence müşterilerden max ürünlerin iadelerini isterler ve bu konu kapanır.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Furkan Görür
Suçsa neden 3tane satmak için gamepad sipariş ettim diye yazıyordunuz konu altında merak ettim. Muhtemelen ürünü alamadınız gibi geldi.
dün eniştem ile görüştüm suç olduğunu isteseler misliyle senden alırlar dedi kendisi avukat. Siparişlerimi iptal ettim MH yi arayıp. Kargoya mudahil edemediklerini söylediler. Sabah dağıtıma çıktığı anda Yurtiçi şubeyi arayıp teslim almayacağımı belirttim iade sürecini başlattılar

GirayHan

80+ Platinum
Zaten müşteriler %80 ihtimalle bir yaptırıma kurban gitmezler fakat konu açan arkadaşlara veya BUG'ı tespit edip rapor bile etmeden kötüye kullanan şahıslar için bu değişkenlik gösterebilir, bence müşterilerden max ürünlerin iadelerini isterler ve bu konu kapanır.
ya sallıyor bırak allah aşkına sebebsiz yere zenginleşmeymiş bilişim suçu işledi bu insanlar sanki trendyol'un sorumluluğunda olan bir konu sen kapıyı açık bırakırsan müşteriler de girer bu kadar basit. bedavaya ürün almıyorsun siteyi hacklemiyorsun ortada bir ticaret var para ödeyerek kupon indirimini kullanıyorsun azerbaycan diliyle telefonumu kullanıyordum girdim indirimi gördüm aldım ? noldu şimdi ?

. alışveriş yaparken de satış sözleşmesi denen bir şey var daha üstüne sen dava açsan kazanırsın.

ananas_suyu

80+ Bronze
Sistem açığında faydalanmak suçtur evet ama bu açık çok yüzeysel yani aslında ortada bir açık yok çok amatörce bir hata ben Azerbaycan da üniversitesi okuyucam ve Azerbaycan dilini daha iyi öğrenmek istiyorum bu sebeble telefonumu Azerbaycan da kullanıyorum o sıradada Trendyola girdim ve güzel bir kampanya oldunu gördüm Azerbaycana özel veya sace Azerbaycan için yazmıyorda ve Türkiye siparişlerine açıktı bende bunun farkına varamadım bir açık oldunu ve sipariş verdim evime kargo geldi bana herhangi bir uyarı gelmedi ve ürünü kullandım bu konuyu bilişim öğretmenime sorduğumda bu açık çok yüzeysel yani kasıtlı olduğu kanıtlanamaz daha demin verdiğim örnek gibi bir açıklama yapar işin içinden çıkarsın ve bu açığı kullanan çok kişi vardır herkesi arayıp ürünü isteyemez veya toplu dava acamaz çünkü onlardan kaynaklı hata bu dedi

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
ya sallıyor bırak allah aşkına sebebsiz yere zenginleşmeymiş bilişim suçu işledi bu insanlar sanki trendyol'un sorumluluğunda olan bir konu sen kapıyı açık bırakırsan müşteriler de girer bu kadar basit. bedavaya ürün almıyorsun siteyi hacklemiyorsun ortada bir ticaret var. alışveriş yaparken de satış sözleşmesi denen bir şey var daha üstüne sen dava açsan kazanırsın.
Sitenin bir açığından faydalanıyorsun bunun bir suç olduğunu bilmediğini düşünüyorum, ben sadece olabilecekleri söylüyorum artık insaf Trendyol'da zamanla göreceğiz diyorum ek olarak Üye olurken de sözleşme kabul ediyorsun muhtemelen oraya sıkıştırmışlardır bu konular ile ilgili 2-3 bir şey oradan bile seni düşürürler :D

GirayHan

80+ Platinum
Sitenin bir açığından faydalanıyorsun bunun bir suç olduğunu bilmediğini düşünüyorum, ben sadece olabilecekleri söylüyorum artık insaf Trendyol'da zamanla göreceğiz diyorum ek olarak Üye olurken de sözleşme kabul ediyorsun muhtemelen oraya sıkıştırmışlardır bu konular ile ilgili 2-3 bir şey oradan bile seni düşürürler :D
ya dostum açık nasıl olur biliyor musun girersin 0 tl karşılığında ürünü alırsın al işte bak bu bilişim suçu. ama sen kartınla para ödeyerek sitede ki indirimden faydalanıyorsan işte orda duracaksın. ticaret ilişkisi kurulmuş olur ve satış sözleşmesinde de bu yazar. bitti.

ananas_suyu

80+ Bronze
Bilişim suçları internet yasa okumaya benzemez eğer böyle basit amatörce hatadan şirket dava açıp parayı missiyle geri alacaksa herkes öyle yapsın burda tamamen trendyol hatası mevcut

GirayHan

80+ Platinum
bu ilişkide ki taraflar arası anlaşmazlıkları da tüketici hakem heyetleri çözer onlar çözemezse tüketici mahkemesi çözer.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
ya dostum açık nasıl olur biliyor musun girersin 0 TL karşılığında ürünü alırsın al işte bak bu bilişim suçu. ama sen kartınla para ödeyerek sitede ki indirimden faydalanıyorsan işte orda duracaksın. ticaret ilişkisi kurulmuş olur ve satış sözleşmesinde de bu yazar. bitti.
Sen telefonunun dilini değiştiriyorsun üzerinde VPN kullanıp hesap açıyorsun ve açıktan faydalanarak bir ürünü çok daha ucuza satın alıyorsun bunun neresi yasal bana söyler misin?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,049
İsim
yusuf ecer
dün eniştem ile görüştüm suç olduğunu isteseler misliyle senden alırlar dedi kendisi avukat. Siparişlerimi iptal ettim MH yi arayıp. Kargoya mudahil edemediklerini söylediler. Sabah dağıtıma çıktığı anda Yurtiçi şubeyi arayıp teslim almayacağımı belirttim iade sürecini başlattılar
Hayır öyle bir durum yok, bizim ailede 2 avukat var :D %99 siparişi iptal etti, trendyol sana komplo kurup iptal etmeyip mislice para mı isteyecek :D İptal etseydin uyumak yerine derler adama.

Top Bottom