Neler Yeni

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

GirayHan

80+ Platinum
Bilişim suçları internet yasa okumaya benzemez eğer böyle basit amatörce hatadan şirket dava açıp parayı missiyle geri alacaksa herkes öyle yapsın burda tamamen trendyol hatası mevcut
açarsa kaybeder. dava masraflarını da öder. trendyol dünkü çocuk değil herşeyin farkında. bilgi işlemde çalışanlar bu açığı 20 saniyede kapatır. boşverin hocam herkesin işine geliyor güzel pr yaptı trendyol. bundan iyi reklam olamazdı.

ananas_suyu

80+ Bronze
Telefon dili değiştirmek ne zamandır suç?
Açık faydalandığım yok Azerbaycan dilini daha iyi öğrenmek için yaptım kullanıyorum trendyola girdim kampanyada sacene Azerbaycana özel yazmıyordu Türkiye sipariş vardı kullandım
Sen telefonunun dilini değiştiriyorsun

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Furkan Görür
Bilişim suçları internet yasa okumaya benzemez eğer böyle basit amatörce hatadan şirket dava açıp parayı missiyle geri alacaksa herkes öyle yapsın burda tamamen trendyol hatası mevcut
zaten amaç hata değil mi? Hata olmazsa sistem açığı nasıl olacak.

semih34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Semih
Hiçbir şey olmaz takmayın kafanıza buraya da sürekli yok şöyle olur yok böyle olur yazıyorlar. Takılmayın

GirayHan

80+ Platinum
Sen telefonunun dilini değiştiriyorsun üzerinde VPN kullanıp hesap açıyorsun ve açıktan faydalanarak bir ürünü çok daha ucuza satın alıyorsun bunun neresi yasal bana söyler misin?
yasal kardeşim ben vpn açmadım dil değiştim girdim aldım. farzet ki azeriyim nolacak? yada azerbeycan diline merakım var vb uzar gider. bu müşteriyi bağlamaz istersem fince yaparım telefonu istediğim vpn'yi de açarım. müşteriyi bağlayan mesafeli satış sözleşmesidir ikincisi ise tüketici kanunudur. kanunlar trendyol gibi pazaryerlerinden üstün değildir. binlerce kişi bu konudan dolayı dava açtı trendyola. kazanacaklarda mahkemenin emsal kararları var. mahkeme diyecek neden bunu kapatmadın ? kem küm. ee adamın suçu ne ? ama azerice yaptı hakim bey. olabilir isterse ibranice yapar. açığı neden kapatmadın 2 gündür ve neden stokta olan bir ürünün satışından kaçındın. bak özetliyorum bunların maddeleri var tk'da.

Maethril_

80+ Bronze
Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor mevzuyu maalesef.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Telefon dili değiştirmek ne zamandır suç?
Açık faydalandığım yok Azerbaycan dilini daha iyi öğrenmek için yaptım kullanıyorum trendyola girdim kampanyada sacene Azerbaycana özel yazmıyordu Türkiye sipariş vardı kullandım
Açıktan faydalanıyorsun fakat inanmak istemiyorsun ben olabilecekleri söyledim top sipariş veren ve ürünleri teslim alanlarda arkadaşlar başarılar!

ananas_suyu

80+ Bronze
zaten amaç hata değil mi? Hata olmazsa sistem açığı nasıl olacak.
Hatada kasıtlı faydalanma yok hatada kast ettiği yasada bir şirketin güvenlik açığı vardır veri çalarsın suçtur bu buradaki trendyol hatası. Azerbaycandan Türkiye gelen biri burdan sipariş verse cezamı ödücek şimdi sebebi ne evinde değilde geçici süre Türkiye'de olduğu icinmi

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Sen telefonunun dilini değiştiriyorsun üzerinde VPN kullanıp hesap açıyorsun ve açıktan faydalanarak bir ürünü çok daha ucuza satın alıyorsun bunun neresi yasal bana söyler misin?
Ben hiç birisini yapmadım ne vpn ne emulatör, tek yaptığım dil değiştirerek tek hesabımdan ürün almak oldu. Arkadaşların dediği gibi ben belki dil öğrenmek için öyle yaptım ve trendyola girdim bi baktım kupon var kullandım ne yapabilirler? Hiç bir suç yok ortada tamamen trendyolun saçmalığı yapacakları en fazla ürünü geri istemek olur. Yok davaymış yok cart mış yok curtmuş imkansız kazanamazlar.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,180
İsim
Furkan Görür
1 ürün sipariş etsen tamam bahanen hazır ben azeri dilini öğrenmeye çalışıyorum tel. dilini azeri yaptım dersin. ama farklı hesaplardan birçok sipariş çıkıp emulator kullanıp vpn kullanıp ben suçsuzum mu diyeceksin.

ananas_suyu

80+ Bronze
Korkmayın arkadaşlar 4 senedir siber güvenlik dersi görüyorum zaten bilişim suçlarını biliyorum burda tamamen firma hatası mevcut

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
1 ürün sipariş etsen tamam bahanen hazır ben azeri dilini öğrenmeye çalışıyorum tel. dilini azeri yaptım dersin. ama farklı hesaplardan birçok sipariş çıkıp emulator kullanıp vpn kullanıp ben suçsuzum mu diyeceksin.
Evet bu konuda size katılıyorum bir çok hesaptan alışveriş yapan arkadaşlar için sorun oluşabilir. Onun harici sorun olacağını hiç sanmıyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ben hiç birisini yapmadım ne vpn ne emulatör, tek yaptığım dil değiştirerek tek hesabımdan ürün almak oldu. Arkadaşların dediği gibi ben belki dil öğrenmek için öyle yaptım ve trendyola girdim bi baktım kupon var kullandım ne yapabilirler? Hiç bir suç yok ortada tamamen trendyolun saçmalığı yapacakları en fazla ürünü geri istemek olur. Yok davaymış yok cart mış yok curtmuş imkansız kazanamazlar.
Bir hukukçudan danışmanlık almanız sizin için yararınıza olur hemde bir çok insan aydınlanmış olur benim düşüncelerim bunlar konuyu gördükten sonra yapmanız Azerice öğreniyorum vb dediklerinize Hakimin inanacağını düşünmüyorum çünkü bu Forum'da mesajlarınız var :)

Top Bottom