Neler Yeni

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Saygı çerçevesinde tartışmaya giriyorum fakat sen bunu agresif bir dil ile algılıyorsan kusura bakma bu senin hatan.
Bana tedavi görmemi falan söyleyen kişi de sensin ne dememi bekliyorsun sana paragraf kitabı önerdim okumada eksiklerin var.
Ek olarak dediğim şey de çok kötü bir şey yok gerçekten bir Hukukçu'dan danışmanlık almak hem insanlara yarar hem de bizde durumları net bir şekilde öğreniriz ben bir ürün satın almadığım ve uğraşmadığım için Hukukçu ile görüşmeme gerek yok o top sizde :)
Okumada eksiğim yok, evet KAZANIRLAR yazmadın ama resmen açsalar kazanırlar dan farksız bir cümle kurdun burda laf ebeliği yapmaya çocuk kandırmaya gerek yok. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim saf ayağına yatarak ancak kendini kandırırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım sen haklı çıkarsın kimsenin başı yanmaz bu olaydan ihtiyaç sahipleri arkadaşlara kızamıyorum hele ki YKS kitapları alıp hazırlanan arkadaşlara
Eyvallah iyi düşüncen için teşekkürler, bende ürün alamadım bu arada bilgin olsun dostum. Aldığım için tutupta sana karşı konuşmuyorum yani bunu bil diye.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Okumada eksiğim yok, evet KAZANIRLAR yazmadın ama resmen açsalar kazanırlar dan farksız bir cümle kurdun burda laf ebeliği yapmaya çocuk kandırmaya gerek yok. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim saf ayağına yatarak ancak kendini kandırırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyvallah iyi düşüncen için teşekkürler, bende ürün alamadım bu arada bilgin olsun dostum.
En iyisini yapmışsın riske girmeye gerek yoktu tam Kumar işiydi

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
En iyisini yapmışsın riske girmeye gerek yoktu tam Kumar işiydi
1 kere denedim iptal oldu dahada girmedim para iadesi falan uğraşmadım. Alan arkadaşlara başarılar

ananas_suyu

80+ Bronze
Forumlara da bakılabiliyor sözleşmelerde eğer mahmekeme isterse bu tür mesajlar genellikle verilir. Admin'lerin bu konuyu çok daha önce kaldırmaları gerekiyordu ama neden kaldırmadılar cidden bilmiyorum kimseyi korkutmuyorum sadece olabilecek ihtimalleri söylemeye çalışıyorum çok az düşünceyle bir çok neden bulabiliyorsun aslında olay burada yatıyor ama arkadaşlar bu durumu anlamıyor :D
Mahkemelerde evet herşeye bakılır ancak burda forumla alakalı bisey yok böyle bir olay için mahkeme donanım arşivi forumu açın orda kanıtlar mevcut demicek senin dediğin farklı olaylar için neyse önemi yok herkese iyi geceler dilerim

arda bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
arda bey
sonuc ne oldu ben hala anlamadim simdi sadəcə bir tane mikrofon siparis ettim 500 liralik 200 e geldi o kadar lazim diye cektim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
sonuc ne oldu ben hala anlamadim simdi sadəcə bir tane mikrofon siparis ettim 500 liralik 200 e geldi o kadar lazim diye cektim
Sonuç daha belli değil zaman gösterecek dediğim gibi bazılarının kargoları iade ediliyor şu an.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
Gençler yok öyle bir şey, faydalanamayanların zoruna gidiyor ki içinize kurt düşürüyorlar. Uygulama iptal edebilirdi, e arşiv fatura kesildikten sonra o ürün sizindir artık. Trendyol dava etse ki uğraşmaz en fazla ürünü geri ister. Benim ürün geldi kullanıyorum şu anda içiniz rahat olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,984
Üyeler
163,084
Son üye
sevdatarcann
Top Bottom