Neler Yeni

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

ananas_suyu

80+ Bronze
1 ürün sipariş etsen tamam bahanen hazır ben azeri dilini öğrenmeye çalışıyorum tel. dilini azeri yaptım dersin. ama farklı hesaplardan birçok sipariş çıkıp emulator kullanıp vpn kullanıp ben suçsuzum mu diyeceksin.
Evet işin suyunu çıkaran için çok bisey diyemem o konu arada kalır gidip 20 hesaptan 50 ürün alan dara düşebilirde şirketin uğraşcanı sanmıyorum

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Bir hukukçudan danışmanlık almanız sizin için yararınıza olur hemde bir çok insan aydınlanmış olur benim düşüncelerim bunlar konuyu gördükten sonra yapmanız Azerice öğreniyorum vb dediklerinize Hakimin inanacağını düşünmüyorum çünkü bu Forum'da mesajlarınız var :)
Trendyolun bu denli basit bir açığı olup, ortada siber suç olmadığı halde, dava açıp haklı çıkacağına aklınız yatıyorsa buyrun sizi bizzat tedaviye götüreyim.

ananas_suyu

80+ Bronze
Bir hukukçudan danışmanlık almanız sizin için yararınıza olur hemde bir çok insan aydınlanmış olur benim düşüncelerim bunlar konuyu gördükten sonra yapmanız Azerice öğreniyorum vb dediklerinize Hakimin inanacağını düşünmüyorum çünkü bu Forum'da mesajlarınız var :)
Olsun sorun teşkil etmiyor alırken durum böyledi sonra başka insanlar beni korkutunca bende öyle bir açıklama yaptım forumda
Bide mahkemenin foruma bakcani sanmıyorum
Eğer iş foruma gelirse bu konu yöneticilere kadar gider madem böyle bir açık var konuyu niye kaldırılmıyor engellenmiyor
Ve dahası sizde bizimle aynı ortamda bulunmaktan mahkeme önüne çıkarsınız belki ceza almazsınız ama mahkeme önüne mutlaka çıkarsın iş forumada bu konuya gelirse

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Ayrıca mahkeme konusunda bilginiz olsaydı, düşünmekle olmuyor ortaya delil koymaları lazım bunu bilirdiniz. Forumda mesajlarınız var diyorsun ya zaten bir şey yapılmayacağını bildiğimiz için yazıyoruz. Risk olsa aklı olan zaten yazmaz ki risklik bir durum yok tek yapacakları en fazla iade almak olur ki bir kaç kişiden de almışlar.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Olsun sorun teşkil etmiyor alırken durum böyledi sonra başka insanlar beni korkutunca bende öyle bir açıklama yaptım forumda
Bide mahkemenin foruma bakcani sanmıyorum
Eğer iş foruma gelirse bu konu yöneticilere kadar gider madem böyle bir açık var konuyu niye kaldırılmıyor engellenmiyor
Ve dahası sizde bizimle aynı ortamda bulunmaktan mahkeme önüne çıkarsınız belki ceza almazsınız ama mahkeme önüne mutlaka çıkarsın iş forumada bu konuda gelirse
Forumlara da bakılabiliyor sözleşmelerde eğer mahmekeme isterse bu tür mesajlar genellikle verilir. Admin'lerin bu konuyu çok daha önce kaldırmaları gerekiyordu ama neden kaldırmadılar cidden bilmiyorum kimseyi korkutmuyorum sadece olabilecek ihtimalleri söylemeye çalışıyorum çok az düşünceyle bir çok neden bulabiliyorsun aslında olay burada yatıyor ama arkadaşlar bu durumu anlamıyor :D

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Ben kazanır diye laf kullandığımı hatırlamıyorum ama neyse yasal işlem başlatılabilir yazmıştım daha önce ek olarak sana bir paragraf kitabı önereyim. https://www.akakce.com/yks-kitaplar...-sorulari-soru-bankasi-fiyati,1383016340.html
Dostum kim kazanamaycağı dava için yasal işlem başlatır? Sende biliyosunki altında kazanırlar anlamını taşıyan bir cümle yazdın.
Bu mesajındada bu bariz şekilde belli. Ap açık dava açsalar kazanırlar diyorsun salağa yatmaya gerek yok :D
Ayrıca en ufak şeyde direkt insanları aşağılamaya çalışmanız çok acınası. Saygı çerçevesi altında tartışmaya bile giremeyen bir bireysin.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Ayrıca mahkeme konusunda bilginiz olsaydı, düşünmekle olmuyor ortaya delil koymaları lazım bunu bilirdiniz. Forumda mesajlarınız var diyorsun ya zaten bir şey yapılmayacağını bildiğimiz için yazıyoruz. Risk olsa aklı olan zaten yazmaz ki risklik bir durum yok tek yapacakları en fazla iade almak olur ki bir kaç kişiden de almışlar.
Forum üzerinden kanıtlar toplanırsa peki ne yapacaksın gerçekten merak ediyorum bundan emin olamazsın dediğim gibi zaman her şeyi gösterir top sizde arkadaş başarılar!

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Forum üzerinden kanıtlar toplanırsa peki ne yapacaksın gerçekten merak ediyorum bundan emin olamazsın dediğim gibi zaman her şeyi gösterir top sizde arkadaş başarılar!
2.PNG

Tekrar okursun brom mesajımı o zaman. İyi akşamlar dikkat et kendine

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Dostum kim kazanamaycağı dava için yasal işlem başlatır? Sende biliyosunki altında kazanırlar anlamını taşıyan bir cümle yazdın.

Bu mesajındada bu bariz şekilde belli. Ap açık dava açsalar kazanırlar diyorsun salağa yatmaya gerek yok :D
Ayrıca en ufak şeyde direkt insanları aşağılamaya çalışmanız çok acınası. Saygı çerçevesi altında tartışmaya bile giremeyen bir bireysin.
Saygı çerçevesinde tartışmaya giriyorum fakat sen bunu agresif bir dil ile algılıyorsan kusura bakma bu senin hatan.
Bana tedavi görmemi falan söyleyen kişi de sensin ne dememi bekliyorsun sana paragraf kitabı önerdim okumada eksiklerin var.
Ek olarak dediğim şey de çok kötü bir şey yok gerçekten bir Hukukçu'dan danışmanlık almak hem insanlara yarar hem de bizde durumları net bir şekilde öğreniriz ben bir ürün satın almadığım ve uğraşmadığım için Hukukçu ile görüşmeme gerek yok o top sizde :)

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Saygı çerçevesinde tartışmaya giriyorum fakat sen bunu agresif bir dil ile algılıyorsan kusura bakma bu senin hatan.
Bana tedavi görmemi falan söyleyen kişi de sensin ne dememi bekliyorsun sana paragraf kitabı önerdim okumada eksiklerin var.
Ek olarak dediğim şey de çok kötü bir şey yok gerçekten bir Hukukçu'dan danışmanlık almak hem insanlara yarar hem de bizde durumları net bir şekilde öğreniriz ben bir ürün satın almadığım ve uğraşmadığım için Hukukçu ile görüşmeme gerek yok o top sizde :)
Peki dostum saf ayağına yatmaya devam et ancak öyle haklı çıkarsın :D

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Peki dostum saf ayağına yatmaya devam et ancak öyle haklı çıkarsın :D
Umarım sen haklı çıkarsın kimsenin başı yanmaz bu olaydan ihtiyaç sahipleri arkadaşlara kızamıyorum hele ki YKS kitapları alıp hazırlanan arkadaşlara

Top Bottom