Arama sonuçları: *

1. cagdascelebi

Çözüldü✓ Hepsipay nasıl işler

Hepsipay normal nakit paradan farksız da hepsiburada limiti ile mi alışveriş yaptınız ?
  2. cagdascelebi

creatinsiz gainer ve protein tozu tavsiyesi

Protein Ocean
  3. cagdascelebi

Pazarama 929 TL ye 2k viewsonic monitör?

Kargoya verilirse konuyu hortlatırım
  4. cagdascelebi

Yardım 3 Litre Coca Cola var mı?

3 Litre kola daha önce gördüm hocam bir aralar vardı :) şu an hala olabilir ama görmüyorum.
  5. cagdascelebi

İncehesap iade rezilliği

İncehesaptan aldığım ürünü direk açmadan bende iade etmek istedim fakat kargoya verirken bile kayıt aldım. Böyle saçmalıklarla uğraşmak gerçekten can sıkıyor. Hepsiburada gibi firmalarda böyle iade problemleri çok yaşanmıyor ve özellikle bu durumdan dolayı onları tercih ediyorum. (hepsiburada...
  6. cagdascelebi

Pazaramada ki Satıcı güvenilir mi?

Satıcı pazarama nın kendisi olmadığı için bilemezsin. Bende amazon'a güveniyorum fakat satıcı farklı ise güven problemi illa ki yaşarım. Satıcıyı diğer platformlarda araştırıp yorumlarına veya şikayetlerine bakmanı tavsiye ediyorum. Örn: Hepsiburada, amazon, n11 vs.
  7. cagdascelebi

50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

İsteyen faiz yer isteyen yemez, günah veya değil kimseyi alakadar etmez. Sunulan bu fırsatı görmemiz için bu şekilde bir konu açmış ki gayet normal. Fırsat gayet güzelmiş, bi bakacağım.
  8. cagdascelebi

Easycepe telefon satılır mı

Nakit olarak daha fazla etmez mi ?
  9. cagdascelebi

Gumrukmarkt instagram sayfası güvenilir mi?

Ben dolandırıcıyım diye bağırıyor
  10. cagdascelebi

Bu site dolandırıcı mı ?

Orijinal site olmadığı belli. Alışveriş yapmanızı önermiyorum.
  11. cagdascelebi

Vans alacağım da bu satıcı güvenli mi?

Amazon tarafından satılıyor bana kalırsa güvenilir.
  12. cagdascelebi

Sahibinden.Com Param Güvende Güvenilir mi?

Kargo geldikten sonra gidip 20 liralık bir işlemcinin fotoğrafını çekip bana bu ürün geldi diyebilir. Yok param güvende yok param dolapta yok güvenli ödeme vs kesinlikle tavsiye etmiyorum.
  13. cagdascelebi

Dolap yanlış ürün alıcıya gitmiş

Şimdi param güvende vs diyorlar ama gerçekten hiç güvenilecek sistemler değil. Bana kalırsa zaten paralarını alıyorlar ve bunun için eleman tutmaları gerekiyor. Satış şöyle olmalı; Ürün kargoya verilirken dolap çalışanları tarafından (ya da hangi kargo ile anlaşıldıysa) kontrol edilir. Ürünün...
  14. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Sen bide ilan sahibinin diğer ilanlarına bak :D
  15. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Öğrenci olmayanlarda gelir belgeleri ile gelsinler :D Kutuları sonradan teslim etmek gayet mantıklı aslında ama firma bununla uğraşır mı bilemiyorum.
  16. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Hangi üyelere verileceği nasıl belirlenebilir peki ? Eminim bu yorumları Abdullah abi okuyordur ve kafasına yatarsa illa ki yürürlüğe koyacaktır.
  17. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Ya ama foruma özel herkese tek tek nasıl kod verilebilir ki ? Mesaj şartı aranırsa yine kötü olur çünkü ihtiyacı olupta mesajı eksik olan üyeler illa ki vardır.
  18. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Ne kadar bu yaptıkları yasal olsa da @Abdullah Hacıgül al satçıları hiç sevmez. İlla ki onların önünü kesecek bir yöntem bulur bence (yani inşallah :D ).
  19. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

İtopyayı arar yalvarır çabuk gönderin diye :D
  20. cagdascelebi

DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Diyarbakırlı olan çıldırmış :D
Top Bottom