🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Hepsi de bugün hesap açmışlar
Ennn iyi çözümü söyleyeyim . Part part satış.
Atıyorum 300 stok var.
İlk 150 stok öğrencilere öğrenci belgesi olanlara satış olacak
ertesi gün diğer 150 stok ise mağaza tarafından paketler açılıp kasaya dizerek müşterilere sunulacak ama ürünün kutuları ( GPU , işlemci kutuları gibi ) ise ürün kara borsaya düşmemesi için 1 ay sonra taraflarına kargolanacak . Bu sayede satış yapan kişiler kutuları erken temin edemediği için satarken öyle sıfır fiyatına da rahatça satamayacak . Bunun için 1 ay bekleyip kar etmeye çalışacak varsa helal olsun . Yada devam ederse bu olay 2 ay sonra kargolansın ( Kutusuz ürünleri satmak kar etmeye çalışmak sıfırına koymak pek de yemez )
Çok mu mantıksız acaba bilemedim ama ben buna kabul olurdum. PCyi satmak için kullanmayan adam mağazada açılıp paket edilmiş sistemi neden almasın ki
Bak bu ilanı koyana Allah akıl fikir versin tamam serbest piyasa ama o fiyata da konmaz ki el insaf azYok sadece ekran boyutunu işaretlemiş
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sen bide ilan sahibinin diğer ilanlarına bakBak bu ilanı koyana Allah akıl fikir versin tamam serbest piyasa ama o fiyata da konmaz ki el insaf az
Bakmadım bakmak istemiyorum bu adamın yaptığı iş değil zaten bizde al sat yapıyoruz ama her işin adabı var bu fiyatları koyarken insanın eli yüreği kalbî titrer titremeliSen bide ilan sahibinin diğer ilanlarına bak
Kürşat abi kral adamdırBakmadım bakmak istemiyorum bu adamın yaptığı iş değil zaten bizde al sat yapıyoruz ama her işin adabı var bu fiyatları koyarken insanın eli yüreği kalbî titrer titremeli
sizce ne kadara satılır hocam bu sistem maksimumBakmadım bakmak istemiyorum bu adamın yaptığı iş değil zaten bizde al sat yapıyoruz ama her işin adabı var bu fiyatları koyarken insanın eli yüreği kalbî titrer titremeli
10 bin 10250 maksimum 10500 oda maksimum daha fazlasıni vermezdim ben olsamsizce ne kadara satılır hocam bu sistem maksimum