DA-V6 2. ELE DÜŞTÜ BİLE

Her sistem çıktığında sıkılmıyo musunuz aynı muhabbetten boşa kendinizi yormayın bi şekilde yeni sistemler geliyo kaçırdınız diye siteye veya al satçılara laf atmayın boşverin yenisi gelir sıkmayın canınızı :)

Bunun mesajını alıntıladığın kişi ile alakası ne ? İtopyayı arayıp şikayet etsene.
boş boş konuşma canımı sıkma seni ilgilendiren durum ne sana soracak değilim muhhatabım değilsin muhattap olma zoruna giden bir durum varsa kölelik yalakalık yapmanın bir durumu yok fazla yalama , sağdan soldan atlamayı zıplamayı seviyorsun heralde.

boş boş konuşma canımı sıkma seni ilgilendiren durum ne sana soracak değilim muhhatabım değilsin muhattap olma zoruna giden bir durum varsa kölelik yalakalık yapmanın bir durumu yok fazla yalama , sağdan soldan atlamayı zıplamayı seviyorsun heralde.
HAHA! Bazı şeyler baya zoruna gitmiş diye yorumladım. Aciz!
+1 Uyarı puanı H.O

Yorum yapan bazı arkadaşlar siz nerenizle düşünüyorsunuz ? Sadece şimdiden sahibinden'e düştüğünü söylüyorum. Boş boş yorum yapmadan önce iyice düşünün.
çok normal alır 9 a satar 11 12 ye

HAHA! Bazı şeyler baya zoruna gitmiş diye yorumladım. Aciz!
+1 Uyarı puanı H.O
Git parkta felan oyna burada milleti sinirlendireceğine git barbi giydirmeyece başka bir şeylerle uğraş aciz olan sensin yalamayı seviyorsun devam et.

Geri