Yanında ekran veriyor herhalde 27 inçYok reis bak şunlaraAlıntıyı görüntüle
Yanında ekran veriyor herhalde 27 inçYok reis bak şunlaraAlıntıyı görüntüle
boş boş konuşma canımı sıkma seni ilgilendiren durum ne sana soracak değilim muhhatabım değilsin muhattap olma zoruna giden bir durum varsa kölelik yalakalık yapmanın bir durumu yok fazla yalama , sağdan soldan atlamayı zıplamayı seviyorsun heralde.Bunun mesajını alıntıladığın kişi ile alakası ne ? İtopyayı arayıp şikayet etsene.
Yok sadece ekran boyutunu işaretlemişYanında ekran veriyor herhalde 27 inç
HAHA! Bazı şeyler baya zoruna gitmiş diye yorumladım. Aciz!boş boş konuşma canımı sıkma seni ilgilendiren durum ne sana soracak değilim muhhatabım değilsin muhattap olma zoruna giden bir durum varsa kölelik yalakalık yapmanın bir durumu yok fazla yalama , sağdan soldan atlamayı zıplamayı seviyorsun heralde.
çok normal alır 9 a satar 11 12 yeAlışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da
Sıfır / ikinci el ürünler, uygun fiyatları, çeşitli seçenekleri ve S-Param Güvende ile satma / satın alma fırsatları ile alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Yorum yapan bazı arkadaşlar siz nerenizle düşünüyorsunuz ? Sadece şimdiden sahibinden'e düştüğünü söylüyorum. Boş boş yorum yapmadan önce iyice düşünün.
Bu fiyata sıfır 12100F RX 6600 sistem varYok sadece ekran boyutunu işaretlemiş
Diyarbakırlı olan çıldırmışBu fiyata sıfır 12100F RX 6600 sistem var
Git parkta felan oyna burada milleti sinirlendireceğine git barbi giydirmeyece başka bir şeylerle uğraş aciz olan sensin yalamayı seviyorsun devam et.HAHA! Bazı şeyler baya zoruna gitmiş diye yorumladım. Aciz!
+1 Uyarı puanı H.O