Belki de gariban olan biri biriktirdiği para ile sistemi aldı ve para kazanmayı hedefliyor ?yasadışı değil onda hemfikirim ama garibanın hakkı yenilirken sessiz duramam.
şu açıdan düşün. temel gıda malzemeleri şeker yağ un vb. pahalı demi. %60 indirimli toplu paket halinde satılıyor. uyanığın biriside gelip 10 20 paket alıp normal fiyatının %5 ucuzuna satıyor. nerden baksan %50 55 karlıdır. lakin gerçekten ihtiyaç sahibi kişiler bunun gibiler yüzünden alamıyor. ben buna karşıyım. ya stoklar fazla olsun. yada çözüm bulunsun.Yasal olarak böyle bir hakları var sonuna kadar kimse bu konuda zaten yargılayamaz çözüm dahi bulamaz. Fakat insani olarak vicdansızlık mı o da kişiye göre değişir. Keşke olmasa keşke ... halkımız paraya aç olmasa emin olun bunlar da olmaz.
Yine 60 liradan alacak adam 55 liradan alıyor en azından tabii 45 liraya almak yerine.şu açıdan düşün. temel gıda malzemeleri şeker yağ un vb. pahalı demi. %60 indirimli toplu paket halinde satılıyor. uyanığın biriside gelip 10 20 paket alıp normal fiyatının %5 ucuzuna satıyor. nerden baksan %50 55 karlıdır. lakin gerçekten ihtiyaç sahibi kişiler bunun gibiler yüzünden alamıyor. ben buna karşıyım. ya stoklar fazla olsun. yada çözüm bulunsun.
oda olabilir.Belki de gariban olan biri biriktirdiği para ile sistemi aldı ve para kazanmayı hedefliyor ?
En mantıklısı bu zaten.Sistem FORUMA ÖZEL değil bir şey değil bence böyle konuların bi anlamı yok. Aslında foruma özel sistem yapılması, forumdan isim alınması ve alınan isimlere kod verilmesi (özel mesaj yoluyla) lazım. O kodla sistemi alabilirler.
oğuzhan uğurun bir lafı var. açlıkla alakalı illaki görmüşsünüzdür.Yine 60 liradan alacak adam 55 liradan alıyor en azından tabii 45 liraya almak yerine.
Ne kadar bu yaptıkları yasal olsa da @Abdullah Hacıgül al satçıları hiç sevmez. İlla ki onların önünü kesecek bir yöntem bulur bence (yani inşallah ).Sistem FORUMA ÖZEL değil bir şey değil bence böyle konuların bi anlamı yok. Aslında foruma özel sistem yapılması, forumdan isim alınması ve alınan isimlere kod verilmesi (özel mesaj yoluyla) lazım. O kodla sistemi alabilirler.
Yöntemini yazdım kanka zor değil aslındaNe kadar bu yaptıkları yasal olsa da @Abdullah Hacıgül al satçıları hiç sevmez. İlla ki onların önünü kesecek bir yöntem bulur bence (yani inşallah ).
Ya ama foruma özel herkese tek tek nasıl kod verilebilir ki ? Mesaj şartı aranırsa yine kötü olur çünkü ihtiyacı olupta mesajı eksik olan üyeler illa ki vardır.Yöntemini yazdım kanka zor değil aslında
250 stok düşün. Random 8 haneli numara oluşturucudan (aynı sayıları vermeyen) 250 tane farklı numara oluşturacaksın ve yukarıdan aşağı yazakcsın. Sonra 250 tane isim seçip sırayla atacaksın. Yönetici + modların sayısı 5. (merti saymadım) 250/5 25 eder. 25 25 böl önce kodları modlara ver. Üyeleri de 25 25 böl ve dağıt işte 10 dakkalık işYa ama foruma özel herkese tek tek nasıl kod verilebilir ki ? Mesaj şartı aranırsa yine kötü olur çünkü ihtiyacı olupta mesajı eksik olan üyeler illa ki vardır.