Neler Yeni

Dolap yanlış ürün alıcıya gitmiş

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
O arkadaşta kutuyu açarken video çekmemişsse bir cacık olmaz

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
onu haklı çıkardılar resmen dolandırıldım dolapta buna göz yumdu işlemci çöpe gitti parada gitti
Protein tozunu geri kargoladı mı sana? Kargolamasını iste. Alıp seri numarasını incelenmesi için savcılığa ver. Ürün sana ulaştığında da ürünün satın alınma tespitini yapmak üzere savcılığa verdiğini söyle. Kendi satın aldığı ürünü kargoladıysa eğer sana tutuşur zaten. Ürünü kimin aldığı tespit edilsin. Eğer dolandırıcı kendi ürününü koymak gibi bir salaklık yaptıysa kat kat tazminat davası açın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Eren Şahin
Protein tozunu geri kargoladı mı sana? Kargolamasını iste. Alıp seri numarasını incelenmesi için savcılığa ver. Ürün sana ulaştığında da ürünün satın alınma tespitini yapmak üzere savcılığa verdiğini söyle. Kendi satın aldığı ürünü kargoladıysa eğer sana tutuşur zaten. Ürünü kimin aldığı tespit edilsin. Eğer dolandırıcı kendi ürününü koymak gibi bir salaklık yaptıysa kat kat tazminat davası açın.
yapıcam bunu para felan umrumda degil ama zoruma gitti böyle bişey

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Dolandırıcı gibi geldi hocam geçmiş olsun iade eder şimdi parayı alır senden senin hesapa - işlemci yazılır

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
661
İsim
Ahmet Hakan
yapıcam bunu para felan umrumda degil ama zoruma gitti böyle bişey
Önce bir gözünü korkut savcılığa vereceğim seri numarasının incelenmesi için diye. Kendi satın aldığı bir ürünü yolladıysa tutuşur. Olay öylece çözülür. İnşallah öyle bir salaklık yapmış olur. Allah yardımcın olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savcılık seri numarasından satın alanı tespit edebiliyor mu tam emin olamadım bu arada. Hukukçu bir tanıdığın varsa danış.

federalper

80+ Silver
Önce bir gözünü korkut savcılığa vereceğim seri numarasının incelenmesi için diye. Kendi satın aldığı bir ürünü yolladıysa tutuşur. Olay öylece çözülür. İnşallah öyle bir salaklık yapmış olur. Allah yardımcın olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Savcılık seri numarasından satın alanı tespit edebiliyor mu tam emin olamadım bu arada. Hukukçu bir tanıdığın varsa danış.
Hocam protein tozundan neyin seri numarası kimin aldığını nerden bilecekler adam markete alıp çıksa o market aldı olarak gözükür saçma mantık yapacağın bir şey yok hocam kargoya verirken videoya vs çekmediysen

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Şimdi param güvende vs diyorlar ama gerçekten hiç güvenilecek sistemler değil. Bana kalırsa zaten paralarını alıyorlar ve bunun için eleman tutmaları gerekiyor. Satış şöyle olmalı; Ürün kargoya verilirken dolap çalışanları tarafından (ya da hangi kargo ile anlaşıldıysa) kontrol edilir. Ürünün fotoğrafları çekilerek sisteme yüklenir ve alıcıya doğru gönderim işlemi başlatılır. Kargo geldiğinde kargo çalışanı alıcı ile beraber ürünü kontrol eder ve bir problem yoksa teslim alır, eğer problem varsa veya kargo gelirken zarar gördüyse kargo görevlisi tarafından taşıma esnasında hasar aldığına dair bir tutanak tutulup gerekli işlemler sağlanır.

Geçmiş olsun dostum.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Geçmiş olsun sanki kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm,savcılığa verin yukarıda arkadaşın yazdığı çok mantıklı hele şu decathlon protein tozlarından ise bulunur diye düşünüyorum ama teoride mantıklı olup pratikte öyle bir şey olmayabilir.Siz hakkınızı arayın.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,307
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam protein tozundan neyin seri numarası kimin aldığını nerden bilecekler adam markete alıp çıksa o market aldı olarak gözükür saçma mantık yapacağın bir şey yok hocam kargoya verirken videoya vs çekmediysen
Mağazayı tespit edersin, seri numarası ürüne özeldir, kasa sistemi varsa ne zaman alındığı vb her şey çıkar orada. Fatura kesilmiş ise isim falan da bulunur veya o vaktin kameralarına falan bakılır. Adamı bir şekilde bulursun yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,301
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9
Top Bottom