Arama sonuçları: *

1. ddy34

Yardım RTX 3050 aldım sinerji siparişimi iptal etmemi istedi

Aksini iddia eden yok. Tüketici lehine karar veriyor. Ancak satıcı karara itiraz davası açabiliyor. Açılan davaları takip et bakalım nasıl sonuçlanıyor çoğu. + olarak birde mahkemelerde uğraşıp ürünü alamamak daha sıkıntı :D
  2. ddy34

Yardım RTX 3050 aldım sinerji siparişimi iptal etmemi istedi

Şu THH ye başvur diyen adamlar kaç kere başvurdu da ne biliyorda başvur diyip duruyor? Thh alıcıyı haklı dahi bulsa karar dahi verse satıcı firma karara itiraz davası açabiliyor. Çoğu durumda da kötü niyet bulunmadığı için satıcı firma haklı bulunuyor ve alıcı uğraştığı ile kalıyor...
  3. ddy34

Yardım İncehesap PİŞMANLIKTIR : müşterilerini mağdur ediyor.

Neyse umarım değişirler.
  4. ddy34

Yardım İncehesap PİŞMANLIKTIR : müşterilerini mağdur ediyor.

1299₺ ye aldığın ürün 800₺ ye düşmüş olsa sesini çıkarmazdın ancak aksi durum olduğun için incehesap pişmanlıktır diye konu açıyorsun :D Ürün 800₺ den satılıyor olsaydı da ben kabul etmiyorum ürünü gönderin haksızlık dermiydin acaba.
  5. ddy34

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Piyasası 50K olan ürünü 5K ya almaya çalışan adam limitini vs. de düşünmesi lazım. Ben satıcı olsam bu cevabı verirdim size. Almanın bir yolu yok. Gidin THH ye verin. Haklı bulunsanız dahi itiraz davası açılıyor. Mahkemelerde uğraşır sonunda da kocaman bir sıfırla evinize dönersiniz :)...
  6. ddy34

Bu nasıl bir beyin düşünce yapısıdır. O zaman villanın kapısı açık kalmış sahipleri de tatile gitmiş buda bir fırsat. İnsanlar bundan faydalansın değil mi? Ortada yapılan bir hata ve yanlış bir durum var. Öyle bir diyorki sanki firma açılış şerefine fiyatlarda %90 indirim yapmışta fırsat diyor...
  7. ddy34

Ürünün iptal haberleri bekleniyor. + olarak thh ye başvurunca %100 alacaklarını zanneden arkadaşlar da ayrı komik. Satıcı thh kararına itiraz davası açabilir. Açtığı takdirde çoğu dava iyi niyetten satıcı aleyhine işliyor. Ortada mağduriyet yok çünki. Hatta kurnazlık dolandırıcılık yapmaya...
  8. ddy34

Bu sistem ne kadar eder?

8.000 civarı ortalama. Şu mantığı şu piyasada ne zaman bırakacaksınız artık ya. 13K ya satılan hazır sistemi tek tek topladığın zamanda 17K yapıyor. Al 13 e o zaman sıfırı 17K zaten 15 ten sat? Böyle bir hesap kitap yok güzel kardeşim. Piyasada çok fazla ekran kartsız hazır sistemde bulunuyor...
  9. ddy34

İtopyadan aldığım laptopın fiyatı düşmüş aradaki farkı geri verirler mi

24 e aldığın ürün 25 olsaydı yazıp aradaki 1k farkı vermeyi teklif etmediğin gibi 1k farkı da onlar sana vermez :)
  10. ddy34

Yardım Sahibinden param güvende iade süreci nasıl? İadeyi satıcı onaylamazsa ne olur?

Direkt sorularını yazsan bilen biri cevaplar zaten. Birinin gelir buyur yazması mı gerekiyor hocam.
  11. ddy34

1000 Şikayeti olan bir yer

Bu nasıl bir bakış açısı. Gamegaraj dediğin yerde 1 ayda 400 farklı kişi alışveriş yapıyor. İtopya' da 40.000 farklı kişi alışveriş yapıyor. 40.000 kişinin olduğu yerde şikayetin daha çok olması daha mantıklı değil mi?
  12. ddy34

B450m s2h fiyatları gerilemiş dolarla mı ilgili

Şikayet edebilirsiniz. Herhangi bir argo küfür hakaret olmadan, indirim fırsatı sıcak fırsat acil alın bitebilir mantığındaki bir bölümde, ürün fiyatlandırmasını takip edemiyorsanız lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin diyorum. Agresiflik en ufak bir detay yok :)
  13. ddy34

Bakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin lütfen demenin nesi kızma? Gereksiz duyar kasmayın lütfen.
  14. ddy34

Ayın 24' ünden beri bu fiyatlarda hocam bu ürün. Bakmayı bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.
  15. ddy34

En az 5 farklı sitede bu fiyatlardan satılıyor zaten. Paylaşmadan önce 5 saniyenizi ayırıp fiyat kontrolü yapın bari...
  16. ddy34

Sipariş için tc vermek

Akıl var mantık var. Ne olabilir güzel kardeşim. Şuan 15 dakikamı ayırıp 11 hane sallasam en az 3 tane tc tuttururum. Googledan da tc ile isim soy isim bulurum. Bu konular bana aşırı garip geliyor.
  17. ddy34

Depopark Güvenilir midir?

Konu yanlış yere açılmış.
  18. ddy34

İncehesap.com kullanacaklar bir daha düşünsün

Kimse bir şeyi normalleştirmiyor. Afaki bir örnek verdim. Algılamanız gerekir :) Bu yaşanan durum bu siteye özel bir durum değil. Bunu anlamak 2+2 kadar basit.
  19. ddy34

1000 tane sipariş edilen bir ürün 990 kişi sorun yaşamıyorsa 10 kişiden biriysen bu kimsenin umrunda değil. Çünkü tüm dünyada 1000 de 1000 memnuniyet hiçbir satıcıda sitede herhangi bir yerde yok. Aynı durumu hepsiburadadan alsan orada da yaşayabilirdin. N11 de de. Gittigidiyorda da. Yani...
  20. ddy34

Canımın içi kimse görmezden gel demiyorki. Herkes hakkını ara demiş. Bende öyle diyorum. Ancak bu duruma istinaden incehesaptan bir şey almayın ah bu kaka demek çok mantıksız. Senin yaşadığın durumu mehmet hepsiburada da yaşadı. Ayşe n11 de yaşadı. Ahmet gittigidiyor da yaşadı. Her yerde var bu...
Top Bottom