Neler Yeni

Yardım RTX 3050 aldım sinerji siparişimi iptal etmemi istedi

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Her şeye muhalafetsin. Ters çıkmadığın bi konu yok ben başvurdum daha önce merak etme öylesine söylemiyorum. Thh çoğunlukla tüketici lehine veriyor. Örnekleri var ama sen öyle diyorsan başvurmasın
Aksini iddia eden yok. Tüketici lehine karar veriyor. Ancak satıcı karara itiraz davası açabiliyor. Açılan davaları takip et bakalım nasıl sonuçlanıyor çoğu.
+ olarak birde mahkemelerde uğraşıp ürünü alamamak daha sıkıntı :D

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Ben teknosadan dizüstü bilgisayar almıştım fiyat vs yanlış değildi ve baya bir süre stokta durdu ürün TTH'ye başvurdum yaklaşık 1.5 ay sonra teknosa savunmasını yaptı 10-15 gündür de savunmasını yaptı olarak gözüküyor eğer karar verilirse süreç hakkında yardımcı olabilirim mutlaka ekran görüntüsü al aldığın zaman tarih saatte gözüksün tüm ekran görüntülerini PDF haline getir bir de sinerji iyi bir firma iletişime geç orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum ben mail üzerinden görüştüğümde yardımcı oldular benq monitör almıştım

bozkan

80+ Bronze
Aksini iddia eden yok. Tüketici lehine karar veriyor. Ancak satıcı karara itiraz davası açabiliyor. Açılan davaları takip et bakalım nasıl sonuçlanıyor çoğu.
e tamam ugrassinlar iste? tuketiciyi magdur ediyorlar kolayca siyrilmasinlar diye diyoruz biz de mahkemeye gidilsin diye. sizin gibiler insanlara hakkini aramak yerine pusmayi tavsiye ettikce firmalar daha cok ustten bakar musteriye.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İtiraz etmek hakları tabi edecekler de parasını almama gibi bi durum söz konusu olmaz. Ürünü alamaz o ayrı ama neden denemesin ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şansımı deneyip başvuracağım bakalım ne sonuç çıkacak
İnşallah lehine karar verilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emin Gncm
Ben teknosadan dizüstü bilgisayar almıştım fiyat vs yanlış değildi ve baya bir süre stokta durdu ürün TTH'ye başvurdum yaklaşık 1.5 ay sonra teknosa savunmasını yaptı 10-15 gündür de savunmasını yaptı olarak gözüküyor eğer karar verilirse süreç hakkında yardımcı olabilirim mutlaka ekran görüntüsü al aldığın zaman tarih saatte gözüksün tüm ekran görüntülerini PDF haline getir bir de sinerji iyi bir firma iletişime geç orta yolu bulursunuz diye düşünüyorum ben mail üzerinden görüştüğümde yardımcı oldular benq monitör almıştım
Sipariş sayfasının ekran görüntülerini aldım. İletişime geçmeyi denerim ama anlaşabileceğimizi sanmıyorum. İlk aradıklarında stok bittiğini söylediler. Bende stoğa girdiğinde gönderin dedim. Stoğa kaç paradan gireceği belli değilmiş. Muhtemelen daha yüksek fiyattan stoğa girer.

İtiraz etmek hakları tabi edecekler de parasını almama gibi bi durum söz konusu olmaz. Ürünü alamaz o ayrı ama neden denemesin ki

İnşallah lehine karar verilir
İnşallah hocam

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur
geçen ay trendyol'da bir tane ürün aldım piyasa fiyatının 200 TL altındaydı iptal ettiler.
Tüketici hakem şikayet ettim ve ürünü hemen gönderdiler
iptal etmeyin

mert3535

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
mert altıntas
Şu THH ye başvur diyen adamlar kaç kere başvurdu da ne biliyorda başvur diyip duruyor?
Thh alıcıyı haklı dahi bulsa karar dahi verse satıcı firma karara itiraz davası açabiliyor.
Çoğu durumda da kötü niyet bulunmadığı için satıcı firma haklı bulunuyor ve alıcı uğraştığı ile kalıyor. Stoklarımızda yoktu fazla girilmiş demesi dahi yeterli bir durum. Alıcıyı bilgilendirdik stokta olmadığını belirttik ancak kendisi bildiği halde iptal etmedi gönderim sağlayamıyoruz demesi fazlasıyla yeterlidir. Tutturmuşlar bi thh de thh. Aynen kardeşim thh
anca gaz veririler bise bilmeden konusurlar :D

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sana iptal et dedikleri için göndermek zorunda olduklarını biliyorlar yoksa kendileri iptal ederdi zaten.Paşa paşa gönderecekler.

Top Bottom