Behram
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 272
- İsim
- Abdurrahman
Kargo tarafından tutanak tutmadın mı ? Eğer tutanak yok ise elindeki fotoğraf ve video ile kargo firmasına git tutanak istediğini söyle o tutanak al sonra faturan ile tüketici hakem heyetine başvur ürün bana kargo'da kırık geldiğini ürünü misli ile değişimini yada para iadesini isteyene bir dilekçe yaz ama o tutanak olsun.Videosu bile var. Kurye ürünümü bize teslim ediyor. Ürünü video çekerek açıyoruz. Açmadan önce kolilerin nasıl bir halde geldiğini bile sağını solunu üstünü bile çektim. Fotoğrafları bile var kasanın 7 tane falan. Ayıplı ürünler ne sorusuna gelecek olursa ne ayıplı ürün olarak geldi bilmiyorum çünkü kasa berbat haldeydi, temperli camı var kasanın o cam çatlamıştı, kasaya dokunduğum an sadece parmağımla ufak bir dokunuş bile yapsam kasadan camlar dökülüyordu ve kasanın arka tarafı anakart aynası, anakart portları ve kasanın arkasında başka yerler de yamulmuştu. Kasa böyle berbat bir halde geldiği için o saniye direkt kargo şubesine koşup geri gönderdim. Anakart, RAM, SSD, ekran kartı, işlemci ve kasada bulunan 4 RGB fan ile birlikte işlemci stok soğutucusu falan bunlar ne haldeydi hangileri hasar gördü ve sağlığını kaybetmiştir hiç bilmiyorum. Olay bu. 25 Mayıs sabahı sipariş verdim ve 27 Mayıs sabahı yurtiçi kargo ürünü berbat halde getirdi. Ürünün kolisini açmadan önce videoları var ve ürünü açarken de videoya almıştık videoları var. 27 Mayıs geldiği gün kargoya verdik işte ve 28 Mayıs günü gaming gen tr'ye yani ilgili firmaya kargo teslim etti. 25 Mayıs 9.400TL para ödediğim sistem bugün 15 Haziran ve hâlâ elimde bir şey yok. Olay bu. Müşteri hizmetlerinde iki farklı kişiyle konuşuyorum son zamanlarda ve maalesef çok büyük pot kıracakları şekilde çelişkili konuştular. Çok daha fazla detaya girerim madde madde yazarak çok gözünüzü yormadan da işte bir anda girdik metin yazmaya
Hocam bunlardan da öte başka bir şey söylemek istiyorum; ben 9.400TL ödeyerek sıfır sistem aldım. Bana kargo böyle getirdi diye geri gönderdim. Bana neden direkt sıfır ürünü vermeyip teknik servisle falan uğraştırıyorlar bu ne alaka anlamadım.. Ben 9.400TL parası olan ve bilgisayar satın alan bir müşteriyim. Neden böyle savaşa girmiş ve yastık savaşı yerine kullanılmış gibi kargo tarafından getirilen ürünün teknik servisteki değişimlerini, raporlarını bekliyorum ki?