Neler Yeni

(ÇÖZÜLDÜ) Gaming.gen.tr Fatura Tutarı Dolandırıcılığı !

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Yavuz
Ekran kartının fiyatını öyle geçirmeleri normal çoğu sitede öyle yapıyor. Ondan daha uygun sistemler alabiliyoruz. Ancak iade değilde değişim vermesi lazım en azından muadil bı kart ile. Asus servisi iade mı yoksa değişim mı dedi?

Amacım firmayı kötülemek değildi. Ancak eklediğim fatura ve ekran görüntüsü herşeyi özetliyor. Sadece ödemesini yaptığım ve stoklarında bulunan kartı talep ediyorum. Para iadesi yapmakta diretmeleri bana art niyetli olduklarını, fatura tutarını bilerek düşük gösterdikleri, haksız kazanç yoluna gitmek istediklerini gösteriyor.
Devletini bib leyen bize neler yapmaz fırsat bulursa.... Cok var bunun gibileri de biz görmüyoruz

MST07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
mustafa şahin
tüketici hakem heyetine başvur

not:başvurmuşsun zaten okumamışım orayı

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Hakanbey
Geçmiş olsun malesef yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Çünkü Hazır sistemde yapılan fiyat değişikliği parekende fiyatı ile farklılık gösterebilir ve bunu malesef bilirkişi dahil kimse firmayı suçlayamaz. Toplam tutarı o tarihte siz kendi isteğiniz ile ödediğiniz için. Avukatada verseniz davada açsanız sadece uğraştığınızla kalacaksınız. Sonuç ortada. Bu sorun aslında bütün hazır sistemler için geçerli uyguna hazır sistem alan ben dahil bir çok kişi bu tarz sorunları bir çok site ve markada yaşıyoruz tabi genelde kart değişimine gidildiği için mağdur olmuyoruz ancak ücret iadesinde tabii ki mağduriyet söz konusu. Bunu yapan bir tek bilir site değil daha birçok sitede aynı durum söz konusu.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun bir süre sonra arandım ve tarafıma fatura tutarı kadar para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende iade istemediğimi stoklarında mevcut olan 6700 xt ekran kartının tarafıma gönderilmesini talep ettim ancak sadece para iadesi yapabiliceklerini söylediler. Sorun şu ki bana gönderdikleri faturada sitede 11.800 TL’ye sattıkları kartı 2100 TL göstermişler. Banada bu tutarı iade etmekte diretiyorlar. Her aradığımda çeşitli bahaneler ile oyalanıyorum. Ayrıca stoklarında bulunan kartıda göndermeyi reddediyorlar. Yani anlayacağınız beni fatura tutarı üzerinden dolandırdılar. THH süreci başlattım. Yaptığım araştırmada benim gibi birçok insana hazır sistemlerde tamir görmüş arızalı ürünleri satıp fatura tutarını düşük göstererek insanları yasal bir şekilde dolandırıdıklarını okudum. Kesinlikle bu firmadan uzak durun. Ben yandım başkası yanmasın.
Kardeşim sana akıl vermek gibi olmasın ama aynı karttan bir tane daha satın al sonra arızalıyı diğerinin yerine koy bunlara geri gönder ya da iade et arızalı geldi diye bunu da Kendi adından değil başka bir adına yap faturada hiçbir şekilde seri numarası zaten yazmıyor madem onlar seni dolandırmaya çalışıyor sen onlara yap yapacağını

hiaxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Gümüş
1.png
2.png
3.png

Satın aldığım sistem bugün geldi ve garanti bitiş tarihlerinde bir tutarsızlık var. Sizce bu normal mi ? Teşhir veya iade ürün gönderdiklerini düşünüyorum. Ayrıca arkadaşın dediği gibi faturada ekran kartını düşük göstermişler, diğer parçaları şişirmişler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Feramuz biçer
Geçmiş olsun malesef yapabileceğiniz hiç bir şey yok. Çünkü Hazır sistemde yapılan fiyat değişikliği parekende fiyatı ile farklılık gösterebilir ve bunu malesef bilirkişi dahil kimse firmayı suçlayamaz. Toplam tutarı o tarihte siz kendi isteğiniz ile ödediğiniz için. Avukatada verseniz davada açsanız sadece uğraştığınızla kalacaksınız. Sonuç ortada. Bu sorun aslında bütün hazır sistemler için geçerli uyguna hazır sistem alan ben dahil bir çok kişi bu tarz sorunları bir çok site ve markada yaşıyoruz tabi genelde kart değişimine gidildiği için mağdur olmuyoruz ancak ücret iadesinde tabii ki mağduriyet söz konusu. Bunu yapan bir tek bilir site değil daha birçok sitede aynı durum söz konusu.
THH’den sadece değişim talep ettim. Amacım ücretini ödediğim kartı alabilmek.Kart stoklarında mevcut ancak bana değişim yapmayacaklarını, sadece para iadesi yapacaklarını söylemeleri art niyetli yapıldığını gösteriyor. Tüketici kanuna göre seçim yapabiliyorum. Satıcı benim seçimimi kabul etmiyor.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,340
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Klasik Gaming.gen.

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,121
İsim
Semih
Ovv ağır rezillikmiş gerçekten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Feramuz biçer
Kardeşim sana akıl vermek gibi olmasın ama aynı karttan bir tane daha satın al sonra arızalıyı diğerinin yerine koy bunlara geri gönder ya da iade et arızalı geldi diye bunu da Kendi adından değil başka bir adına yap faturada hiçbir şekilde seri numarası zaten yazmıyor madem onlar seni dolandırmaya çalışıyor sen onlara yap yapacağını
Kartı teknik servis aldı. Rapor düzenledi. Ben malesef dolandırıldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdullah
21.11.2022 tarihinde gaming.gen.tr den 6700 XT hazır sistem aldım. Sistem geldikten hemen sonra ekran kartınının çalışmadığını (sözde test edip gönderiyorlar) farkettim. Kartı yetkili servise gönderdim ve arızalı olduğundan değişim iade raporu düzenlendi. Raporu gaming.gen.tr ye gönderdim. Uzun bir süre sonra arandım ve tarafıma fatura tutarı kadar para iadesi yapacaklarını söylediler. Bende iade istemediğimi stoklarında mevcut olan 6700 xt ekran kartının tarafıma gönderilmesini talep ettim ancak sadece para iadesi yapabiliceklerini söylediler. Sorun şu ki bana gönderdikleri faturada sitede 11.800 TL’ye sattıkları kartı 2100 TL göstermişler. Banada bu tutarı iade etmekte diretiyorlar. Her aradığımda çeşitli bahaneler ile oyalanıyorum. Ayrıca stoklarında bulunan kartıda göndermeyi reddediyorlar. Yani anlayacağınız beni fatura tutarı üzerinden dolandırdılar. THH süreci başlattım. Yaptığım araştırmada benim gibi birçok insana hazır sistemlerde tamir görmüş arızalı ürünleri satıp fatura tutarını düşük göstererek insanları yasal bir şekilde dolandırıdıklarını okudum. Kesinlikle bu firmadan uzak durun. Ben yandım başkası yanmasın.
Dostum çok üzüldüm.Ancak bu firma Bana da sorun yaşatmıştı. Başka ram göndermişlerdi. Ve ne yaptıysam değişim yapmadılar.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Kartı teknik servis aldı. Rapor düzenledi. Ben malesef dolandırıldım.
Burada hepimiz toparlanıp Google haritalardan gaming genin google sitesine gidip yorum yapalım

Gaming.Gen.TR (Beta Oyun Teknoloji A.Ş.)
0850 840 5599

https://g.co/kgs/zyujqg
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada hepimiz toparlanıp Google haritalardan gaming genin google sitesine gidip yorum yapalım

Gaming.Gen.TR (Beta Oyun Teknoloji A.Ş.)
0850 840 5599

https://g.co/kgs/zyujqg
Emin olun bu yaptığınız yorumlar onların canını acıtır

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdullah
Bu arda bir diğer sıkıntılı olan firma pckolik. oda gaming gen de satana kadar iyi sattıktan sonra sıkıntılı firmalara. Yine gaming gen cevap veriyor. Pckolik kesinlikle geri dönüş dahi yapmıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom