kart adamın elinde değilKomple sistemi iade edemiyor musunuz ?
uğraşmazlarelraen sponsor ona bir şekilde ulaşırsan yada yanında ki lere modlara vs firma öyle yardımcı olur.
Ya kanka öyle bir şey yok Allah rızası için kart uretildikten sonra garantisi başlıyor bildiğim kadarıyla bunlarda birde ürünü aldığın tarihi yazıyorsun asusta ben monitörde olsun anakart olsun modemde öyle yaptım ona göre tarih veriyor ve ürünlerin değişim setlerine bakabiliyorsun servise gitmiş mi gitmemiş mi ki iade edilen her ürün ilk teknik servise gider sisteme seri numarasinfan giriş yapılır o da sizin ürününüzün sisteminde gözükürBende aynı şeyi düşünüyorum. Fabrikasyon hatalı, tamir görmüş cihazları satıyorlar. Umarım sisteminde sorun çıkmaz.
mail ile iletişim kurabileceğimiz bir yer var mı sizinle?Müşteri hizmetlerini aradığımda kartı direk Asus yetkili servisine göndermemi söylediler. Zaten ürünü sattıktan umurlarında olmuyorsunuz. Müşteri hizmetlerine ulaşmak 1 saati buluyor ve görüştüğünüz kişi sizi azarlayıp papağan gibi aynı şeyi tekrarlıyor. Stoğunuzda kart mevcut sitenizde gözüküyor onu gönderin diyorum ‘ o şekilde işlem sağlamayız sadece para iadesi’ diyor. İnsanı ***** yerine koyuyolar.
ankarada var mıMağazası var ki gaming.gen.tr nin.
İstanbul'da varankarada var mı
6 ay içerisinde arıza yapan ürünün değişim hakkı vardır. Kaldı ki servis de iade değişim raporu tutmuş. Her türlü değişim hakkın var. Her türlü yerden uğraş bunlarla. 2. olarak sen ne kadar ödeme yaptın bu ürüne ve ödemeni kanıtlayabiliyor musun? Eğer elinde düşük fatura kesildiğini kanıtlayacak bir belge varsa vergi dairesine de şikayette bulunAmacım firmayı kötülemek değildi. Ancak eklediğim fatura ve ekran görüntüsü herşeyi özetliyor. Sadece ödemesini yaptığım ve stoklarında bulunan kartı talep ediyorum. Para iadesi yapmakta diretmeleri bana art niyetli olduklarını, fatura tutarını bilerek düşük gösterdikleri, haksız kazanç yoluna gitmek istediklerini gösteriyor.
yorum yazıldı H.oBurada hepimiz toparlanıp Google haritalardan gaming genin google sitesine gidip yorum yapalım
Gaming.Gen.TR (Beta Oyun Teknoloji A.Ş.)
0850 840 5599
https://g.co/kgs/zyujqg
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Emin olun bu yaptığınız yorumlar onların canını acıtır