Arama sonuçları: *

1. durgunke

HEPSİBURADA İLK ALİŞVERİŞE 50TL İNDİRİM!!!

sabahtan beri düşünüyorum ne alsam diye bulamadım gitti micro-atx kasa mı alsam uzay montaj kullanmaktan sıkıldım :D
  2. durgunke

Öneri Doğum Günü Hediyesi Önerisi

ben kız kardeşime bundan alacağım inci kolye :D
  3. durgunke

tüketici hakem heyeti kararının rezaleti

uzak durun o iki firmadan başınız ağrır aylarca uğraşır paranızı kaptırdığınızla kalırsınız dolandırıcı bunlar
  4. durgunke

gümrük vergisi hakkında bilgi

türkiyede 2 gb kiti 888 lira burada 450 lira vergiden çekindiğim için kararsız kaldım 400 lira az verecem diye bir 400 lira da vergi ödemek istemiyorum açıkçası 🙂
  5. durgunke

facebook grup linki var mı acaba çok şey istiyorum hakkınızı helal edin 1601453045 https://a.aliexpress.com/_BPRexn 1601453081 bundle 5 almayı düşünüyorum
  6. durgunke

kullanıcıların göndermiş oldukları fotoğraflara baktım bu şekilde paketleme yapıyorlarmış kit olduğu için yeterli midir bu büyüklük
  7. durgunke

tamamdır teşekkür ederim satıcıyla konuşacağım
  8. durgunke

x-ray cihazlarından geçmiyor muydu yanlış mı biliyorum anlayıp içini açmazlar mı
  9. durgunke

almadım almayı düşünüyorum
  10. durgunke

özelliklerini görünce çok şaşıracaksın rock pi olanı almak istiyorum fakat türkiyede üretimi yok rock pi m2 ssd destekliyor ve win 10 kurulabiliyor 🙂 1601451970 gümrük vergisi fazla geldi ve ben ürünü almak istemiyorum iade etmek istiyorum edebilme şansım var mı
  11. durgunke

kredi kartı boyutunda linux işletim sistemli mini bilgisayar youtube yazıp videolarını izleyebilirsin çok güzel bir alet
  12. durgunke

arkadaşlar merhaba aliexpressten raspberry pi 4 kiti almayı düşünüyorum yaklaşık 450 lira civarında merak ettiğim konu şu şimdi bu 450 liranın yüzde yirmisi mi gümrük vergisi olarak yansıyacak yoksa elektronik alet olduğu için farklı bir vergilendirme mi yapılacak pttde çalışan bir arkadaşım...
  13. durgunke

Lütfen Siteden Alışveriş Yapmayan Yazmasın

https://www.teknobiyotik.com/msi-a320m-a-pro-amd-a320-soket-am4-ddr4-3200-oc-mhz-matx-gaming-anakart-30379.html?ref=akakce&v=1.79.3 üstüne 150 lira daha koy al kafan rahat olsun değmez bence
Top Bottom