Hocam eminönünde bir çok dükkan var orda çok güzel kolyeler fln var istersen oraya git ne ararsan var kolye bileklik küpe kız arkadaşına oradan 30tl ye 4-5 parça bir şeyler alabilirsin.Kız ve erkek arkadaşlarımın doğum günleri yaklaşıyor, kızlar için ve erkekler için doğum günü hediyesi önerisi yaparmısınız? Yaklaşık tanesi 30 TL bandında olursa sevinirim.
Mantıklı ama şüpheci biriyse anlayabilir kolayca bence hiç riske atmasın.bence arkadaşlarının yanına git ve başka bir arkadaşına 30 tllik hediye alacağını bundan dolayı ondan tavsiye istediğini söyle ordan kaparsın bir şeyler
ben kız kardeşime bundan alacağım inci kolyeKız ve erkek arkadaşlarımın doğum günleri yaklaşıyor, kızlar için ve erkekler için doğum günü hediyesi önerisi yaparmısınız? Yaklaşık tanesi 30 TL bandında olursa sevinirim.
o onun bileceği iş ama çaktırmadan da yapabilir olayı baya kurgularsa işte ortak tanıdığı birini felan söylerse bence pek anlaşılmazMantıklı ama şüpheci biriyse anlayabilir kolayca bence hiç riske atmasın.
2019 Kasım ayında yumuşak bir panda yastık almıştım kendisine, 2020 Ocak ayından beri konuşmuyoruz, bir ara yazmıştım. Panda yastığı halen saklıyormuş. Bu da iyi haber.Kız arkadaş için anlamlı bir bileklik olabilir arkadaşlığınızı simgeleyen, erkek arkadaşın oyun oynuyorsa oyun için de bir şey alablirsin.
Ben de kar küresi almıştım 2020 Ocağında... 2020 Ağustosundan beri konuşmuyoruz :/ Geçen hafta kar küresini sakladğını öğrendim arkadaşından.2019 Kasım ayında yumuşak bir panda yastık almıştım kendisine, 2020 Ocak ayından beri konuşmuyoruz, bir ara yazmıştım. Panda yastığı halen saklıyormuş. Bu da iyi haber.
Panda yastık alın. Kalıcı olur.