Öneri Doğum Günü Hediyesi Önerisi

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
9,080
Kız ve erkek arkadaşlarımın doğum günleri yaklaşıyor, kızlar için ve erkekler için doğum günü hediyesi önerisi yaparmısınız? Yaklaşık tanesi 30 TL bandında olursa sevinirim.

Ne tür şeyler severler ?

Kızı bilmem de ben arkadaşıma yağmacı bıçak almıştım 😃 oyun oynuyan biriyse böyle bir şey düşünülebilir.

Kız ve erkek arkadaşlarımın doğum günleri yaklaşıyor, kızlar için ve erkekler için doğum günü hediyesi önerisi yaparmısınız? Yaklaşık tanesi 30 TL bandında olursa sevinirim.
Hocam eminönünde bir çok dükkan var orda çok güzel kolyeler fln var istersen oraya git ne ararsan var kolye bileklik küpe kız arkadaşına oradan 30tl ye 4-5 parça bir şeyler alabilirsin.

bence arkadaşlarının yanına git ve başka bir arkadaşına 30 tllik hediye alacağını bundan dolayı ondan tavsiye istediğini söyle ordan kaparsın bir şeyler

Bana arkadaşım zamanında künye almıştı . İsmim falan yazıyordu . hayla saklıyorum . iyi bir hediyedir siz de alabilirsiniz

Kız arkadaş için anlamlı bir bileklik olabilir arkadaşlığınızı simgeleyen, erkek arkadaşın oyun oynuyorsa oyun için de bir şey alablirsin.

Kız arkadaş için anlamlı bir bileklik olabilir arkadaşlığınızı simgeleyen, erkek arkadaşın oyun oynuyorsa oyun için de bir şey alablirsin.
2019 Kasım ayında yumuşak bir panda yastık almıştım kendisine, 2020 Ocak ayından beri konuşmuyoruz, bir ara yazmıştım. Panda yastığı halen saklıyormuş. Bu da iyi haber.

Panda yastık alın. Kalıcı olur.

2019 Kasım ayında yumuşak bir panda yastık almıştım kendisine, 2020 Ocak ayından beri konuşmuyoruz, bir ara yazmıştım. Panda yastığı halen saklıyormuş. Bu da iyi haber.

Panda yastık alın. Kalıcı olur.
Ben de kar küresi almıştım 2020 Ocağında... 2020 Ağustosundan beri konuşmuyoruz :/ Geçen hafta kar küresini sakladğını öğrendim arkadaşından.

Kalıcı hediyeler önemli ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,495
Üyeler
183,788
Son üye
hadespre
Geri