Neler Yeni

tüketici hakem heyeti kararının rezaleti

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Beta plus ve gaming gen tr aynı şirket altında çalışıyor bende böyle bir durum yaşamaktan korktum ancak aradım sordum iki farklı firma olduğunu sadece mal sahibinin aynı olduğunu söylediler inşallah doğrudur benim ekran kartının kutusu açıktı o yüzden korktum

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Beta plus ve gaming gen tr aynı şirket altında çalışıyor bende böyle bir durum yaşamaktan korktum ancak aradım sordum iki farklı firma olduğunu sadece mal sahibinin aynı olduğunu söylediler inşallah doğrudur benim ekran kartının kutusu açıktı o yüzden korktum
uzak durun o iki firmadan başınız ağrır aylarca uğraşır paranızı kaptırdığınızla kalırsınız dolandırıcı bunlar

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
betaplus'un savunmasına bakar mısınız ya adamlara ben hasarsız aldığımı beyan etmişim onlardan çıkmış olay bilmem ne ve tüketici hakem heyeti de bunu haklı görmüş. gerçekten şaka gibi kafayı yiyeceğim. aylardır bekliyorum gelen karara bakın ya
Alıntıyı görüntüle
Şu an çok pis uyuz oldum.
Verdikleri karara bakar mısın ya?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
uzak durun o iki firmadan başınız ağrır aylarca uğraşır paranızı kaptırdığınızla kalırsınız dolandırıcı bunlar
ben gaming genden aldım bir sıkıntısı yok araştırdım aradım konuştum mal sahibi aynı kişi ama biz onlardan bağımsısız dediler.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
G
betaplus'un savunmasına bakar mısınız ya adamlara ben hasarsız aldığımı beyan etmişim onlardan çıkmış olay bilmem ne ve tüketici hakem heyeti de bunu haklı görmüş. gerçekten şaka gibi kafayı yiyeceğim. aylardır bekliyorum gelen karara bakın ya
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,147
Üyeler
168,595
Son üye
NStar
Top Bottom