x-ray cihazlarından geçmiyor muydu yanlış mı biliyorum anlayıp içini açmazlar mıSatıcıya fiyatı düşük yazmasını isteyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutuysa olabildiğince küçük yapsın
tamamdır teşekkür ederim satıcıyla konuşacağımUrun yasaklı bir şey değil. Gümrükten geçecektir. Vergi koyarken eğer kötü büyükse açıyorlar. Satıcıdan isteyin kutusu küçük yapsın fiyatı da 15 dolar yazsin.
Rica ederim soun olursa beni etiketleyebilirsiniz. Bu arada facebook grupları var oralara katılırsanız daha bilgili kişiler yardımcı olabilir.tamamdır teşekkür ederim satıcıyla konuşacağım
kullanıcıların göndermiş oldukları fotoğraflara baktım bu şekilde paketleme yapıyorlarmış kit olduğu için yeterli midir bu büyüklükRica ederim soun olursa beni etiketleyebilirsiniz. Bu arada facebook grupları var oralara katılırsanız daha bilgili kişiler yardımcı olabilir.
facebook grup linki var mı acaba çok şey istiyorum hakkınızı helal edinFena değil. Satıcıya sorun hocam fiyatı düşük yazsın. Şans işi biraz
Kafalarına ne eserse onu yapıyorlar.
Urun linkini atar mısınız merak ettim ?
Fena değil. Satıcıya sorun hocam fiyatı düşük yazsın. Şans işi biraz
Kafalarına ne eserse onu yapıyorlar.
Urun linkini atar mısınız merak ettim ?
bundle 5 almayı düşünüyorumfacebook grup linki var mı acaba çok şey istiyorum hakkınızı helal edin
![]()
Resmi Orijinal Raspberry Pi 4 Model B GeliÅtirme Kartı veya 4b Kiti(G) RAM 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB Ãekirdek CPU 1.5 Ghz 3 Speeder Than Pi 3B+ - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam sosyal medyayı bıraktım yafacebook grup linki var mı acaba çok şey istiyorum hakkınızı helal edin
![]()
Resmi Orijinal Raspberry Pi 4 Model B GeliÅtirme Kartı veya 4b Kiti(G) RAM 1 GB 2 GB 4 GB 8 GB Ãekirdek CPU 1.5 Ghz 3 Speeder Than Pi 3B+ - AliExpress 7
bundle 5 almayı düşünüyorum
türkiyede 2 gb kiti 888 lira burada 450 lira vergiden çekindiğim için kararsız kaldım 400 lira az verecem diye bir 400 lira da vergi ödemek istemiyorum açıkçasıfacebook grup linki var mı acaba çok şey istiyorum hakkınızı helal edin
![]()
bundle 5 almayı düşünüyorum