Arama sonuçları: *

1. E

🔺Bu Gereksiz ekran kartı tutacağı niye pahalı🔺

Bu ürün türkiyede satılmıyor. Gaming.gen'de yurtdışından getirip tr'ye satıyor. Sonuç olarak fiyat tuzlu oluyor.
  2. E

Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

ben çok zekiyim tamammı james arkadaşım :)
  3. E

beyfendi estetiklik ararken iyi bir kazık yemiş sanırım:)
  4. E

batarya olayı iyi sanırım yoksa 14kya 11. nesil işlemcili ekran kartsız laptop almak saçma olur
  5. E

Şok Market 1-4 Ekim Broşürü

şok çöp arkadaşlra bence almayın yani
  6. E

yoo
  7. E

taklaya geldim
  8. E

akıllanmıyo la bunlar😆 1664394875 rafda tavuk olmaz ve bir sürü tavuk var yani
  9. E

Ağız yakmayan diş macunu önerisi

Bende okadar olmuyor sadece ağzım yanıyor hafiften öyle olunca daha kısa fırçalıyorum ama oda çok nadir yani yada sigara içtikten sonra fırçalarsam filan. Çocuk macunu kullan yani ben onları kullanırken yutuyodum bile baya tadlı evde macun olmayınca onu kullanıyom.
  10. E

Ağız yakmayan diş macunu önerisi

Dostum çocuklar için olan çilekli ve benzeri macunlar al. Belki ağzın buna hassas vb olabilir yüksek ihtimalle diğer macunlar dada aynısını yaşarsın. Bu olayı ben çok nadir yaşıyorum hep aynı macun kullanmama rağmen baya sıkıntılı cidden.
  11. E

Trendyol'da satış yapmak istiyorum? Ne yapmalıyım?

Selam şirket oluşturman lazım ama kişisel olarak filan nasıl olur bilemem ve devlet vergi alır uğraşmaya değmez dolap sitesinde sayabilirsin uğraşmadan.
Top Bottom