Neler Yeni

Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

satabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Soner Atabey
iş bilgisayarı mı almak istediniz? çünkü bu fiyatlara ekran kartlı modelleri de alabilird

iş bilgisayarı mı almak istediniz? çünkü bu fiyatlara ekran kartlı modelleri de alabilirdiniz
kendim için almadım. nişanlımın hem okuldaki öğrenci sınav hazırlama vb. işleri hem de aynı zamanda yüksek lisans tez işlerinde kullanması için aldım. taşıma açısından vs. kolaylık olsun diye bunu beğendik bunda karar kıldık :)

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Alamazsın tabikide :D

ucanzebra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
MT
aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim istiyor :)

satabey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Soner Atabey
Bütçe biraz daha arttırılabilirse ekran kartlı daha güzel laptoplar bulunabilir. Uzun vadede ekran kartsız sorun yaratmasa bile işinizi görmeyebilir. Tam olarak hangi amaç için laptop almak istiyorsunuz?
alma amacı tez hazırlama, okuldaki öğrencilerin yazılı sorularını vb. işlerini halletmek ve internetten video falan izlemek. bu işler için de bu bilgisayarın yeterli olduğunu düşünüyorum açıkcası. yanılıyor muyum yoksa? oyun oynama ve benzer amaçları yok yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu paraya daha iyisi alınır gibi geldi bana :unsure:
çok bi araştırma yapmadım açıkcası. asus ve lenovo ya baktım sadece. bu işlerden de çok anlamam biraz anlarım :) :) okul işlerinde kullanılacağı için bunu aldık

aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim ist

aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim istiyor :)
millet ister valla hocam :D

Son düzenleme:

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
alma amacı tez hazırlama, okuldaki öğrencilerin yazılı sorularını vb. işlerini halletmek ve internetten video falan izlemek. bu işler için de bu bilgisayarın yeterli olduğunu düşünüyorum açıkcası. yanılıyor muyum yoksa? oyun oynama ve benzer amaçları yok yani.
İşlemcisi yeterli düzeyde. Oyun oynanmayacaksa tercih edilebilir, kesinlikle kötü bir cihaz değil.

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,970
İsim
tümen dağ
batarya olayı iyi sanırım yoksa 14kya 11. nesil işlemcili ekran kartsız laptop almak saçma olur
alıcının profılıne bakmak gerek beyfendı estetıklık ve hafıflık aramış
gpu ıle alakası yok yapcağı işin yanı tamamen kullanıcın profılı ıle alakalı dıye düşünüyorum bize saçma gelıyor fakat bız oyuncuyuz aslında normal dıye düşünüyorum

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
alıcının profılıne bakmak gerek beyfendı estetıklık ve hafıflık aramış
gpu ıle alakası yok yapcağı işin yanı tamamen kullanıcın profılı ıle alakalı dıye düşünüyorum bize saçma gelıyor fakat bız oyuncuyuz aslında normal dıye düşünüyorum
beyfendi estetiklik ararken iyi bir kazık yemiş sanırım:)

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Ekler

• IMG_20221007_043730.jpg
    IMG_20221007_043730.jpg
    191 KB · Hit: 61

Tsubaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Baran
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Yenisini iste geleni teslim alma geri gitsin.

Top Bottom