Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

iş bilgisayarı mı almak istediniz? çünkü bu fiyatlara ekran kartlı modelleri de alabilird

iş bilgisayarı mı almak istediniz? çünkü bu fiyatlara ekran kartlı modelleri de alabilirdiniz
kendim için almadım. nişanlımın hem okuldaki öğrenci sınav hazırlama vb. işleri hem de aynı zamanda yüksek lisans tez işlerinde kullanması için aldım. taşıma açısından vs. kolaylık olsun diye bunu beğendik bunda karar kıldık :)

Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Alamazsın tabikide :D

aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim istiyor :)

Bütçe biraz daha arttırılabilirse ekran kartlı daha güzel laptoplar bulunabilir. Uzun vadede ekran kartsız sorun yaratmasa bile işinizi görmeyebilir. Tam olarak hangi amaç için laptop almak istiyorsunuz?
alma amacı tez hazırlama, okuldaki öğrencilerin yazılı sorularını vb. işlerini halletmek ve internetten video falan izlemek. bu işler için de bu bilgisayarın yeterli olduğunu düşünüyorum açıkcası. yanılıyor muyum yoksa? oyun oynama ve benzer amaçları yok yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu paraya daha iyisi alınır gibi geldi bana :unsure:
çok bi araştırma yapmadım açıkcası. asus ve lenovo ya baktım sadece. bu işlerden de çok anlamam biraz anlarım :) :) okul işlerinde kullanılacağı için bunu aldık

aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim ist

aynı özellikteki laptopumu 8500 e koydum millet hala indirim istiyor :)
millet ister valla hocam :D

Son düzenleme:
alma amacı tez hazırlama, okuldaki öğrencilerin yazılı sorularını vb. işlerini halletmek ve internetten video falan izlemek. bu işler için de bu bilgisayarın yeterli olduğunu düşünüyorum açıkcası. yanılıyor muyum yoksa? oyun oynama ve benzer amaçları yok yani.
İşlemcisi yeterli düzeyde. Oyun oynanmayacaksa tercih edilebilir, kesinlikle kötü bir cihaz değil.

batarya olayı iyi sanırım yoksa 14kya 11. nesil işlemcili ekran kartsız laptop almak saçma olur
alıcının profılıne bakmak gerek beyfendı estetıklık ve hafıflık aramış
gpu ıle alakası yok yapcağı işin yanı tamamen kullanıcın profılı ıle alakalı dıye düşünüyorum bize saçma gelıyor fakat bız oyuncuyuz aslında normal dıye düşünüyorum

alıcının profılıne bakmak gerek beyfendı estetıklık ve hafıflık aramış
gpu ıle alakası yok yapcağı işin yanı tamamen kullanıcın profılı ıle alakalı dıye düşünüyorum bize saçma gelıyor fakat bız oyuncuyuz aslında normal dıye düşünüyorum
beyfendi estetiklik ararken iyi bir kazık yemiş sanırım:)

Ekler

• IMG_20221007_043730.jpg
    IMG_20221007_043730.jpg
    191 KB · Hit: 74
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Yenisini iste geleni teslim alma geri gitsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri