Neler Yeni

Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Amazon dışında yapan görmedim.G.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

beyfendi estetiklik ararken iyi bir kazık yemiş sanırım:)
Sen çok zekisin knk sanırım oyun oynanmicak ve taşıması rahat diye aldım demiş yeterli olur

Son düzenleme:

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
Ya da nakit varsa tekrar al, digeri gelmeden iade et cunku indirim uzun surmeyebilir.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,389
İsim
Bilal Tepe
Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Öyle bir iade yok ürünü iade edilen para da artık kaç haftaya gelirse öyle yok indirim yaptın ben indirim yaptığın kadar parayı geri istiyorum diye bir şey yürürlükte yok

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Sadece özel günlerde yapıyorlar. Standart bir siparişte iade edip tekrar alabilirsiniz şeklinde cevap geliyor.
bu benim 3 ya da 4. iadem. özel bir gün değildi. ama mebla küçük olunca olabilir

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
Amazon dışında yapan görmedim.G.o
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen çok zekisin knk sanırım oyun oynanmicak ve taşıması rahat diye aldım demiş yeterli olur
ben çok zekiyim tamammı james arkadaşım :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,045,717
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci