Vatan'dan aldığım notebook indirime girdi.Ücret farkı iadesi alabilir miyim?

Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Amazon dışında yapan görmedim.G.o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyfendi estetiklik ararken iyi bir kazık yemiş sanırım:)
Sen çok zekisin knk sanırım oyun oynanmicak ve taşıması rahat diye aldım demiş yeterli olur

Son düzenleme:
Ya da nakit varsa tekrar al, digeri gelmeden iade et cunku indirim uzun surmeyebilir.

Herkese merhaba. Dün Vatan Bilgisayar'dan 14.000 TL ye notebook aldım. Fakat aynı ürün şu an sepette %10 indirim ile 12.600 TL ye satılıyor. Ürün daha bugün kargoya verildi. Şu an yolda. Müşteri hizmetleri saat 22:00 dan sonra aktif olmadığı için ulaşamadım. acaba aradaki fiyat farkı olan 1400 TL yi iade istesem verirler mi ? Böyle bir hakkım var mı? Yoksa ürünü iade edip yeniden mi satın almam gerekiyor? Daha önce böyle bir durumla karşılaşanlar yardımcı olursa sevinirim.
Öyle bir iade yok ürünü iade edilen para da artık kaç haftaya gelirse öyle yok indirim yaptın ben indirim yaptığın kadar parayı geri istiyorum diye bir şey yürürlükte yok

Sadece özel günlerde yapıyorlar. Standart bir siparişte iade edip tekrar alabilirsiniz şeklinde cevap geliyor.
bu benim 3 ya da 4. iadem. özel bir gün değildi. ama mebla küçük olunca olabilir

Amazon dışında yapan görmedim.G.o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen çok zekisin knk sanırım oyun oynanmicak ve taşıması rahat diye aldım demiş yeterli olur
ben çok zekiyim tamammı james arkadaşım :)

Geri