Arama sonuçları: *

1. genc1919

Tami Kart'tan E-ticaret'de 500₺'ye Kadar %20 Cashback!

Totalde 500tl mi veriyor, yoksa her ay 500 tl hakkı yenileniyor mu?
  2. genc1919

Yardım İptal ettiğim ürün geldi ve ücreti iade ettiler ne yapmalı?

Kardeşim vicdanını rahatsız etmiş ki bunu gelip sormuşsun. Vicdanı olan adama o ürün yaramaz. Şöyle düşün o ürünü ortalıkta boş bir yerde gördün, hiç bir kamera şahit yok. Kimse sana bir şey demeyecek. çalar mıydın çalmaz mıydın. bu da aynı şey. Satıcıya ulaşıp çözmeni tavsiye ederim.
  3. genc1919

Pazarama.com da al sata gidecek ürün-ürünler arıyorum

Merhabalar, pazarama com olmak şartı ile al sata gidecek, paraya çevirebileceğim ürün ya da ürünler arıyorum. Bu olur dediğiniz bir ürün varsa tavsiyelere açığım.
  4. genc1919

Ram ve kasa seçimi tavsiyesi lazım

Spec deltanin güç kaynağı sökülüp lian li ye takılabilir mi?
  5. genc1919

8+8 hocam
  6. genc1919

Merhabalar. İki kategoride iki ürün var bunlardan birini seçip kullanacağım. hangisini tavsiye edersiniz? (Başka seçenek yok çoktan aldım bu ürünleri) Ram1: Pny XLR8 16GB 3200mhz (epicx değil rgb olmayan düz modeli.) Ram2: G skill ripjaw 16 gb 3200mhz Kasa1: Corsair carbide spec delta RGB 650w...
  7. genc1919

İki sistem hazır arasında kaldım. Sizce bu fiyata alınır mı?

Aldım bu gün teslim alacağım
  8. genc1919

Duzeltme sistem 2 13.800 400 TL var aralarında. Alınır mı bu fiyata
  9. genc1919

RTX bir Sistem düşmesini bekliyordum. Son videodan (LHR kırıldı videosu) ve doların hareketinden sonra bir sistem almanın şu an için doğru olduğunu düşündüm. Ancak şuan sitelerde aradığım sistem yok. İki tane sistem var youtuber sistemi alıp kar koyup satıyorlar. 10400f Olan Frekans TV vatan...
  10. genc1919

Piyasaya tokat atalım. Fiyatları düşürelim.

35kya Rtx 2070s https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-9900k-2070super-sistem-1020142123/detay 1651338233 Sıfır dizince 31k tutan rtx3060 sistem. Nasıl 31 k tutabilir ki :/...
  11. genc1919

Hulk gerçek olabilir mi diye diye halk g*tten oldu :D
  12. genc1919

Aslında yeter bence. @Abdullah Hacıgül ün bir video yapmasına bakar. Üretici şirketleri bile acımadan eleştirebiliyor. konu fahiş fiyat olunca lafını pek saklamıyor. Bu huyu çok hoş. Bence sahibinden com konusu ilgisini çeker diye düşünüyorum. Ya gözünden kaçtı ya da umudu kesti artık :)...
  13. genc1919

Bundan 6 ay falan önce rtx2060lı bir kasaya pazarlık ediyorum 15 aylık falan bir bilgisayardı. bana yakın diye dedim ki 10 olsun bari. Dedi 10500liradan aşağı imkanı yok yakarım yine vermem falan zaten bedavaya veriyorum bu fiyata bul falan diyor. . Sonra bir baktım sıfırları daha ucuz. Gaming...
  14. genc1919

Kablolar islemci fanına dolaşmazsa ve tozlarını silebilirsen bu mümkün olabilir :D
  15. genc1919

Eskiden bazı insanlar yapıyordu bunu hocam. Şimdi istisnasız herkes. Bu gun 12500-13000 fiyatında iki tane rtx 3060 sistem yayınlandı mesela. Gir sahibindene en ucuz rtx3060lı sistem şu anda bu satılık. Bunda da rtx 3060 var bir zaten gerisi domates kasası :) bir tane mi aldığı fiyatla aynı ya...
  16. genc1919

"Kaç adet?" Diye mesaj attım :D
  17. genc1919

Hocam kaydetmedim ama deli bir değil ki. Sahibindene gir masaüstü bilgisayardan toplama kategorisine gir. Özellikle aramana gerek yok az göz gezdir denk gelir zaten. :) 1650762357 Buna ne dersin peki...
  18. genc1919

Satamıyorlar zaten hocam. Dediğim gibi hayal dünyasında yaşıyorlar. Ama bunların uçuk fiyat yazması piyasadaki düşüşü geciktiriyor. Sitedeki en ucuz rx 6600 lü yeni nesil sistem benimkiydi. Full mesh kasa olmasına rağmen hemen satılmadı bekledi. Diğerleri o fiyatlara imkansız. 1650762078 Gece...
  19. genc1919

Hocam nasıl sinirlenmeyim. Adam yazmış rx580li r5 1600lü sisteme parça parça toplasan 20 bine geliyor diye. Hangi parçayı topluyosun. Sen 20 bine mi topladin aç köpek :)
  20. genc1919

Yanlış anladığınızı düşünürken kendimi yanlış ifade ettiğimi anladım. Ucuz değil de ederinden* diye düzelttim :) 1650728712 Malesef kaçırdın sistemi. Hayal dünyası dediğin bizim geçmişimiz hocam. Asıl şu an sıfırdan fazla fiyatlar yazanlar hayal dünyasında yaşıyor :)
Top Bottom