Arama sonuçları: *

1. H

Güvenilir sigara satıcılıları

Bende çok istiyorum
  2. H

Kedimaması satan site güvenilir mi?

petpal, petlebi, ikizleryem tercih ediyoruz bizde. Skt süreleri uzun ve piyasa fiyatlarının biraz daha altında oluyor genellikle. Bakmanızı öneririm.
  3. H

Barcin.com güvenilir mi?

Resmi satıcılardan alıyorlar ürünleri, ürünleri orijinal. Ama resmi satıcıların kakaladıkları ürünleri internetten sipariş veren kullanıcılara göndermeyi çok seviyorlar. Mağazasına gidebilirseniz gidip alın. İnternetten sitelerinden Alışveriş yapmayın bence.
  4. H

Yardım İtopya kargo sorunu?

Bende de aynısı oldu, kapı çalınca anladım ürünü gönderdiklerini. İtopya değişik bayağı.
  5. H

Bilgisayarımı Şuan Satsam Ne Kadar Eder?

9000₺ eder sadece kasa. Ekran kartının hatırına o da
  6. H

Kulaklığımı garantiye yolladım ve iade/değişim kararı geldi, ama ellerinde yok.

nzxt kraken m22 bozuldu gönderdim itopya'ya. Arena bilişim sorumluymuş garantisinden. Değişim/İade geldi. Değişim istedim arena bilişimin ellerinde yokmuş muadili de yok. İtopya kendi stoklarından nzxt 120 bulup 450₺ istedi. Mecbur gönderdim 3 hafta oldu bekliyorum. Çok mağdur ediyorlar çok.
  7. H

İtopya iade politikası

Muadilini istiyorum dedim, arena bilişim elimizde muadili yok diyor. İtopya ellerindeki ürüne bakıp dönüş yapacakmış ama fiyat farkı isterler büyük ihtimal. Çok fark çıkarsa mecbur bırakıyorlar iadeye ya da beklemeye
  8. H

İtopya iade politikası

Sordum da deepcool 120mm ile değişim yapabilirler belki cevabı aldım. Daha düşük marka nasıl kalite kimbilir :(
  9. H

İtopya iade politikası

3.12.2021 tarihinde v.o.k hazır sistem aldım. NZXTRL-KRM22-01 model sıvı soğutucu 95 derecelere kadar çıkartıyordu işlemcimi. Teknik servis değişim/iade demiş. İtopya elimizde stok bulunmadığından dolayı iade yapabiliriz diyor. Fatura fiyatı 625₺, şu an ki fiyatlar 2buçuk 3 katı civarı. Ne...
  10. H

Yemeksepeti ve Getir gibi Firmalardan Memnun musunuz?

Yemek sepeti ilk çıktığı zaman falan siparişi dükkan 5 dakika içinde onaylamaz ise dükkanı arıyordu. Artık o bile yok. Geçen sipariş verdik siparişi sistem otomatik onaylıyor. Yola çıktı olarak gösteriyor ve yemek gelmiyor dükkan kapanıyor. Müşteri hizmetlerine yazıyorum dükkana beni aratıyor...
  11. H

Teknobiyotikten aldığım ürünü nasıl iade ederim

Vazgeçtim deseniz bile olur, ihtiyacım kalmadı vs.
  12. H

Vaktiniz ve paranız varsa uğraşın bence 50₺, 50₺'dir. :D
  13. H

Açmadıysanız kesin kabul olur. 14 gün iade süreniz var ürün elinize ulaştığından itibaren.
  14. H

Direkt kabul olurdu, aldığınız ürüne göre değişir almaları.
  15. H

gaming gen sipariş kargoya verilmiyor

İnternet üzerinden yapılan satışlarda TKHK m. 48/3 ve aynı doğrultudaki Yönetmelik m. 16/1 ve m. 16/2 gereği satıcı, tüketicinin siparişi kendisine ulaştığı andan itibaren taahhüt edilen süre içerisinde edimini yerine getirmelidir. Mal satışlarında bu süre her halükarda otuz günü geçemez. Yani...
  16. H

Yardım Penta İletişim Değişim

Penta iletişim ellerinde muadili olsa gönderirdi bence. Ben zamanında asus rog strix fusion 300 modelini almıştım. Garantisi bitmesine 1 hafta kala muadili olan wireless modeliyle değişim yaptılar.
Top Bottom