Neler Yeni

Yemeksepeti ve Getir gibi Firmalardan Memnun musunuz?

Knispel

80+ Bronze
İkisini de uzun zamandır kullanmıyorum çünkü verdikleri hizmet kalitesizleşti. Yemek söyleyeceğim zaman trendyol yemekten söylüyorum memnunum.

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Abi genelde uygulamada pahalı oluyor zaten o hepsinde var. Ben yemek söylerken hep trendyolu tercih ediyorum. Sürekli indirim oluyor çünkü işime geliyor. Yüksek fiyatlı şeylerde de Amazon, çünkü müşteri memnuniyeti zirvede aga.

Zeth

80+ Bronze
Binlerce lira değerinde yüzlerce sipariş vermiş olmama rağmen adresime ulaşmayan 200 tl tutarında ki bir siparişin iadesini vermemek için 40 takla attıklarını görünce sinirlenip 5 6 ay önce kullanmayı bıraktım ve hesabımı sildim, iade edilmeyen tutarı kendi bünyelerinde müsait bir yere koyabilirler.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
getir kuryesi bi de bahşiş istiyor 5 yıldız veriyorum tamam da bahşiş asla vermem .
getirme ücreti 1 sene önce alınmıyordu sonra 5 lira 8 lira şimdi de 15 liraya çıktı .

Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
‏‏‏‏‏𝐿 𝐸 𝐺 𝑂 𝐿 𝐴 𝑆
getir kuryesi bi de bahşiş istiyor 5 yıldız veriyorum tamam da bahşiş asla vermem .
getirme ücreti 1 sene önce alınmıyordu sonra 5 lira 8 lira şimdi de 15 liraya çıktı .
17 LİRA

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
Yemek sepeti ilk çıktığı zaman falan siparişi dükkan 5 dakika içinde onaylamaz ise dükkanı arıyordu. Artık o bile yok. Geçen sipariş verdik siparişi sistem otomatik onaylıyor. Yola çıktı olarak gösteriyor ve yemek gelmiyor dükkan kapanıyor. Müşteri hizmetlerine yazıyorum dükkana beni aratıyor falan. Hesabımı sildim geçtim. Bu zamana kadar da bilgilerimizi kaç kere çaldırdılar yani. Memnun olmak ne mümkün...

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Min. Sepet tutarı ile aracı firmanın bir alakası yok bunu restoran kendisi belirler. Bir yemeğin ya da siparişin ortalama gelme süresi zaten 30-40 dk dır bana göre. Ben siparişi verdim sisteme düştü gördüler getiriyorlar diye bir sistem yok biliyorsunuz değil mi ? Sıraya alınır size size gelince siparişiniz çıkar falan. Eksik ya da hatalı üründe canlı desteğe bağlanıyorsunuz problemi çözüyorsunuz sonra sipariş değerlendirmeye gelince puanlamanızı yapıp memnun olmadığınız restoranı kullanmıyorsunuz basit.
Not: Yemek Sepeti ya da Getir çalışanı değilim restoranımda yok :D

Dainty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
hüseyin
bu zamana kadar internet üzerinden çokca yemek söyledim. bunlardan en çok kullandığım iki uygulamada, Yemeksepeti ve Getir. ama son 1 yıldır özellikle yemek sepeti inanılmaz kötü bir firma olmaya başladı hizmetleri ve sorun çözme konusunda çok berbat bir şirket olma yolunda bir numaralar. zaten. para göz bir firmaydı, daha da para göz oldular. sabah 1 kahve ve 2 kruvasan söylüyorum 45 TL tutuyor ama birde ne göreyim sepet tutarının altındasınız diyor. minimum sepet tutarı 80 TL olmak zorundaymış. bre deyyuslar zaten getirmeniz için 12 lira veriyorum 45+12 TL. Sepet tutarını tamamlamak için kırk takla atıyorum.
sadece 1 kahve ve 2 kruvasan için yapmadığım kombinasyon kalmıyor, ihtiyacım olmayan ürünleri almak zorunda kalıyorum. yemeksepeti zaten bırak ucuzluğu marketlerden pahalı satıyor çoğu ürünü. hergün en az 5-10 dk çöp oluyor. önce 50 TL'idi, sonra 60, 70, 80 oldu. yakında 90 lira da olur. birde gün içinde ise siparişler 35-45 dk olmadan gelmiyor, bazı zamanlar 1 saat bile oluyor. kahvelerin soğuk ve dökülmüş olmasıda cabası. az önce yine ürün sipariş ettim, bu sefer sadece kahve göndermişler. kruvasan nerde diyorum bitti diyorlar. ulan neden satıyorsun o zaman. uygulamada stok var diyor. adamlar stok bitti diyor ama kruvasan satılıyor uygulama üzerinden. daha bir çok şey anlatırım ama uzatmak istemiyorum. ciddi anlamda sadece benmi yaşıyorum bu sorunları merak ettim.
bence feryatlarda çok haklısınız geliştirilmesi gereken sistemler bu e marketçilik ve o getirme ücretsiz olacak kesinlikle fiyat limiti olmayacak gelecekte ben bunu ön görüyorum zaten ama şuan için düzeltilmesi gereken bir sorun bencede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,113
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom