Neler Yeni

Yardım Penta İletişim Değişim

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
Arkadaşlar Logitech g335 kulaklığım var. Garantiye yolladım. Mikrofonda dip ses olduğu için. Değişim olacağını belirttiler ama ellerinde stok yokmuş. Yaklaşık 2 haftadır stok olmadığını söylüyorlar. 1 ay sonra bile stok olmayabileceğini söylediler. Para iadesi olsa 400tl fiyata almıştım. Aynı fiyata almam mümkün değil. Nasıl bir yol izlemeliyim?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Penta'dan önce logitech global destek hattına yazmış mıydın?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar Logitech g335 kulaklığım var. Garantiye yolladım. Mikrofonda dip ses olduğu için. Değişim olacağını belirttiler ama ellerinde stok yokmuş. Yaklaşık 2 haftadır stok olmadığını söylüyorlar. 1 ay sonra bile stok olmayabileceğini söylediler. Para iadesi olsa 400tl fiyata almıştım. Aynı fiyata almam mümkün değil. Nasıl bir yol izlemeliyim?
Muadilini veya daha iyisini PARA İSTEMEDEN vermeleri gerekiyor. THHye verirsiniz yine de alırsınız ürünü

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yazmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muadilini istediğimde sadece para iadesi mümkün olduğunu söylediler.
Tüm ekipmanlarım Logitech. Bir kere pentaya yazdım mailime dönüş bile yapmadılar. Hep global destek hattına yazarım. 1 hafta içinde çözerler genelde. TR'dekiler işi yokuşa sürmekten başka bir şey yapmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Muhammet Ali Ofluoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm ekipmanlarım Logitech. Bir kere pentaya yazdım mailime dönüş bile yapmadılar. Hep global destek hattına yazarım. 1 hafta içinde çözerler genelde. TR'dekiler işi yokuşa sürmekten başka bir şey yapmıyor.
Global destek hattına nasıl ulaşabilirim? Süreç nasıl işliyor?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yazmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muadilini istediğimde sadece para iadesi mümkün olduğunu söylediler.
6502 sayılı kanunda:

Tüketicinin seçimlik hakları

MADDE 11 –
(1) Malın ayıplı olduğunun anlaşılması durumunda tüketici;

a) Satılanı geri vermeye hazır olduğunu bildirerek sözleşmeden dönme,

b) Satılanı alıkoyup ayıp oranında satış bedelinden indirim isteme,

c) Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak üzere satılanın ücretsiz onarılmasını isteme,

ç) İmkân varsa, satılanın ayıpsız bir misli ile değiştirilmesini isteme,

seçimlik haklarından birini kullanabilir. Satıcı, tüketicinin tercih ettiği bu talebi yerine getirmekle yükümlüdür.

İade alma bence THHye sikayet edeceğini söyle. Ellerinde olan bir üst modeli talep et. Ek olarak logitech globale ulaş. Emin ol THHye kalmadan global işi çözer.

Elimde çalışmayan 2 gb ddr2 ram vardı. Letgoda kazıklamışlardı beni o kdar da yol gittim neyse. Ramlerin ömür boyu garantisi var diye kingstona yazdım sallamadılar, globale mail attım. 2 günde bana ulaştılar ve elimde 2 gb ddr2 rami yolladığımda 4 gb ddr3 ram yolladılar :D Yani global her zaman işi çözer

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Global destek hattına nasıl ulaşabilirim? Süreç nasıl işliyor?
Sağ altta sohbet botu çıkacak ona tıkla. İlgili sekmelere tıklayıp sorununa göre devam et. En son canlı desteğe bağlanacak. Bağlanmazsa bota canlı desteğe bağlanmak istiyorum yaz anlamazsa ingilizce yaz. Canlı destek bağlanınca sorununu anlat. Ya sohbetten ya da mailden devam edersiniz gidişata göre o yönlendirir. Fatura, seri numarası fotoğraf vs. istiyor onları da gönderince 2-3 gün içerisinde dönüş yaparlar. Eğer "yerel destek hattına yazın (penta) yardımcı olmazlar ise bize dönüş yapın" derlerse yardımcı olmadıklarını söyle. Ben 2-3 defa buradan destek aldım. Gerektiğinde yedek parça da gönderdiler direkt sıfır ürün de.

hinbo24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TOLGA GENCER
Penta iletişim ellerinde muadili olsa gönderirdi bence. Ben zamanında asus rog strix fusion 300 modelini almıştım. Garantisi bitmesine 1 hafta kala muadili olan wireless modeliyle değişim yaptılar.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Berk
Valla üzülerek söylüyorum ki türkiyede hiç bir firmanın yok garantisi yok şuyu bunu uğraşma zamanında logitech mavi kulaklık almıştım hepsiburadadan normalde fatura tarihi üzerinden 2 sene garantisi var 1 sene sonra bozulmuştu logitech sitesine girdim desteğe yazdım adamlar benden fatura istedi gönderdim faturadaki adresime 2gün sonra londradan bir üst modeli olan turuncu modeli gönsermişlerdi işte o zaman kendime söz verdim şu avrupayı bir gün gezeceğim diye selametle..

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
ben daha önce böyle bir sorun yaşadım kulaklığın bir üst modelini göndermişlerdi logitech destek hattına da mail at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,116
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom