Neler Yeni

Ürün İade Değişim Hakkı Hakkında

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
ASUS TUF serisinden alayım gamebooster versinler gigabyte alayım gamebooster versin bu markaların kalitesiyle yakından alakası olmayan yeni doğmuş bir marka. Web stoğu gözüküyorsa ellerinde var demektir adama versinler monitörünü ayıplı mal satıp bir de dolandırmaya çalışmasınlar.
Gamebooster'ın aynı fiyat bandındaki bazı monitörlere denk özellikli monitörleri de var modelini bilmiyoruz bu yorumunuz saçmalık marka alacaksanız özelliklerine bakmadan samsung alın geçin. Web stoğu zaten var muadil ürün değil onla değiştirmek istiyorum diyor mağaza kabul etmiyorsa tüketici hakem heyetine zaten başvurabilir. Haklı bulunursa verirler şu marka iyi bu marka kötü diye tartışmanın anlamı yok 😂

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
1 zaten muadil olmadığını belirttiğime göre anlaman lazım mantıken aynı özelliklerde olmadığını anlayamıyorsan bu benim sorunum değil arkadaşlar kafayı çalıştırıp anlamış. Bunkadar enflasyonist bir ülkede o şekilde yapılıyorsa hala o zaman bende muadili veya mislini istiyorum yok ? 3 adamlara sence demedim mi bu ürünler muadil değil diye konuşmadımmı ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka g24 f2 idi

Karar benimde yok muadili bu değil diyorum yok diyor iade o zaman iade de bana çok saçma oluyor

evet bence de özelliklerle ölçülür aynı özellikte aynı kalitede ürünü varsa versin dedim ama yokmuş dediklerine göre

Sen daha büyük şakasın kardeşim sen beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün
kardeşim yapacağın iş belli aynı ürünü vereceksiniz ürün stoklarda var nasıl elimizde yok dersiniz diyeceksin. ya da üst modelini verin diye ısrar edeceksin. kabul etmezlerse thh ye başvuruda bulunacağım diye tehdit et. bu arada thh para iadesine hükmederse aradaki farkı da sana ödüyorlar bilgin olsun

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Gamebooster'ın aynı fiyat bandındaki bazı monitörlere denk özellikli monitörleri de var modelini bilmiyoruz bu yorumunuz saçmalık marka alacaksanız özelliklerine bakmadan samsung alın geçin. Web stoğu zaten var muadil ürün değil onla değiştirmek istiyorum diyor mağaza kabul etmiyorsa tüketici hakem heyetine zaten başvurabilir. Haklı bulunursa verirler şu marka iyi bu marka kötü diye tartışmanın anlamı yok 😂
Şöyle olsa dediğinize katılırım. Gigabyte marka başka bir monitör önerseler tamam derim ellerinde kalmamış o zaman özellikleri karşılaştırmak mantıklı ama Gamebooster bir monitör almak istese en başında alırdı millete ayıplı ürün satıp bunu önermek dalga mı geçiyorlar milletin aklıyla. Sokaktan 3 kişi çevirsem gamebooster mı gigabyte mı desem hepsi gigabyte der. Bunun bir sebebi var, markanın piyasa güveni de önemli bir etkendir. Gamebooster kötü demiyorum ama güvenilir kısmında gigabyte kadar değeri olamaz.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Şöyle olsa dediğinize katılırım. Gigabyte marka başka bir monitör önerseler tamam derim ellerinde kalmamış o zaman özellikleri karşılaştırmak mantıklı ama Gamebooster bir monitör almak istese en başında alırdı millete ayıplı ürün satıp bunu önermek dalga mı geçiyorlar milletin aklıyla. Sokaktan 3 kişi çevirsem gamebooster mı gigabyte mı desem hepsi gigabyte der. Bunun bir sebebi var, markanın piyasa güveni de önemli bir etkendir. Gamebooster kötü demiyorum ama güvenilir kısmında gigabyte kadar değeri olamaz.
Kardeşim ben markasında değilim tekrar söylüyorum. Özellikleri benzer diye önermiş olabilirler kaldı ki arkadaş modelini dahi yazmıyor model istediğimizde kendi monitörünün markasını söylüyor. Gamebooster vermelerinde değilim ben burda özelliklerini bilsem görsem karşılaştırsam ha bende derim zaten muadil ürün değil diye. Savunduğunuz şey şuan gamebooster gigabyte karşılaştırması ki ekranda gigabyte da o kadar iyi bir marka değil neyine savunuyorsunuz viewsonic veya lg sanki ? Alacak olsam 2 sine de bulaşmam. Bu son yazım THH başvurabilir stoklarında var olduğuna dair kanıt ile çünkü THH uzun sürüyor genelde.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Kardeşim ben markasında değilim tekrar söylüyorum. Özellikleri benzer diye önermiş olabilirler kaldı ki arkadaş modelini dahi yazmıyor model istediğimizde kendi monitörünün markasını söylüyor. Gamebooster vermelerinde değilim ben burda özelliklerini bilsem görsem karşılaştırsam ha bende derim zaten muadil ürün değil diye. Savunduğunuz şey şuan gamebooster gigabyte karşılaştırması ki ekranda gigabyte da o kadar iyi bir marka değil neyine savunuyorsunuz viewsonic veya lg sanki ? Alacak olsam 2 sine de bulaşmam. Bu son yazım THH başvurabilir stoklarında var olduğuna dair kanıt ile çünkü THH uzun sürüyor genelde.
Bu son dönem markaların taktiği hocam alıyorsun direkt gamebooster gamepower zart zurt markaları ne olursa olsun muadil sayıp vermeye çalışıyorlar.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
kardeşim yapacağın iş belli aynı ürünü vereceksiniz ürün stoklarda var nasıl elimizde yok dersiniz diyeceksin. ya da üst modelini verin diye ısrar edeceksin. kabul etmezlerse thh ye başvuruda bulunacağım diye tehdit et. bu arada thh para iadesine hükmederse aradaki farkı da sana ödüyorlar bilgin olsun
Aradaki fark derken şuanki ürün fiyatıyla arasındaki farkımı ödüyor

Bu son dönem markaların taktiği hocam alıyorsun direkt gamebooster gamepower zart zurt markaları ne olursa olsun muadil sayıp vermeye çalışıyorlar.
Bıktırdılar yaa

Modeli yazıyor ama ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Doğrudur hocam zaten son dönem türkiyesi iyice piyasa ekonomisinden de beter bi ekonomik yönetim içinde zenginin çok fazla savunulduğu bir ülke ben THH ye başvursa bile sonuç alamayabileceği için üzgünüm zaten ama satıcı kabul etmiyorsa ellerinde olduğunu son çare THH. Bu arada gerçekten gigabyte ekran konusunda matah bir şey değil kendileri üretmiyorlar sonuçta paneli bir yere ürettirip marka basıyorlar. Lg samsung sony kendi mallarını üretiyor acer ve viewsonics au optronics diye bir markaya ürettiriyordu ben beğeniyorum kaliteli üretiyor.

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Ayberk
Ben zaten gigabyte en iyisi vs demiyorum sadece paneli ürün kalitesi olsun muadil ürünler değil onu diyorum sadece.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
Aradaki fark derken şuanki ürün fiyatıyla arasındaki farkımı ödüyor

Bıktırdılar yaa