Arama sonuçları: *

1. J

Sahibinden den dolandırıldım

Ne anlatıyorsun sen cümlelerin inanılmaz sinir bozucu. Cümleleri anlamlı bir şekilde düzenlemek bile rahatsız ediyor. Tane tane anlatsana olayı yorum yapsın millet.
  2. J

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

Hemen hemen herşeyi veriyorlar. İç çamaşırı alın bolca.Pastil alın depolayın hatta. Uzun dönem gidiyorsanız önemi yok. Memur gibi takılırsınız ihtiyaçlarınızı istediğinizde alırsınız vesaire
  3. J

Laptoplarda İşletim sistemi garanti kapsamı dışına çıkar mevzusu doğru mu?

işletim sistemi değişince niye garanti dışı kalsın. Garanti dışı kalacak olsa microsoft neden yeni işletim sistemi üretsin.Enteresan
  4. J

AKAKCE PİSMANLIKTIR FİYAT TAHMİNLERİ FIS.

Ayıp etmişler. Ne yapsak ki şimdi?
  5. J

Kaç metre kablo almalıyım ?

Yahu odaların boyunu sen hesap edeceksin bilemeyiz ki buradan. Mesafeyi ölç +5 metre ekle dursun kenarda zararı olmaz fazlalığın.
  6. J

amazon vaz gecilen urunu iade alır m

Umarım almazlar bu arada.
  7. J

Trendyol eski fiyattan iade

10 sene önce 100 liraya aldığım mum seti arızalı olduğu için bildirdim günümüzde 2500 tl ama 100 tl iade yaptılar rezillik!!!
  8. J

Amazon com tr kargom ne zaman gelir?

Okuldan dönünce oynarsın.
  9. J

Çözüldü✓ Dolandırıcının kimlik fotoğrafı var ne yapabilirim

Özel avukat masrafını sen ödersin. Dava ile ilgili masraflar eğer ki karar çıkarsa karşı taraftan karşılanır. Bu maymunun dediği gibi olsaydı mahkemeler iddia bayisi gibi işler kazanılması garanti davaya büyük masraflar çıkartılırdı.
  10. J

Özel avukat ücretini kendin ödüyorsun. Özel avukatla senin aranda olan hizmet bedelini neden karşı taraf ödesin?
  11. J

600 tllik dava için avukata daha fazla para ödersin.
  12. J

Yardım 3 Yıl Boyunca Amazon Prime'ı Bedava Kullanmak

Abicim ucube misin rol mü yapıyorsun. Kullanıp kullanmaman beni ilgilendirmiyor zaten. Firmaların 1 lira için icraya verebildiğinden bahsetmişiz konu kilit korkmayın demeye başlamışsın. Ne çeşit bir çocuksun çözemiyorum. İnsanlar aldığı hizmetin parasını ödemeli. Kendini uyanık zannedip...
  13. J

Sen anlaşılan parayı amazona elden veriyorsun.Herhangi bir ödeme de bulunduğunda davacı olan taraf ödeme itirazında bulunursa bankan tüm ev adresini mahkemeye vermek zorundadır. Ayrıca burda dava edecek kurumu amazon olarak düşünmeniz mantıksız.Adınıza fatura kesiliyor ve vergi ödemiyorsunuz...
  14. J

Kurumlar tam olarak 1 lira için bile icraya verir avukatla uğraştırır seni. Kurumları kişi olarak düşünmemelisiniz. Herhangi birisi 2 dolar için dava etmeyebilir konu kurumsal şirketler olunca kapına tebligat gelince anlıyor insanlar
  15. J

Amazon düşmez zaten peşine.Yasal takip demek amazonun peşinize düşmesi anlamına gelmiyor.Bir hizmeti yıllarca kullanıp vergisini ödememiş arkadaş.Her an peşine düşebilirler.
  16. J

Yasal takibe düşmesi dileğimi yolluyorum bende. Böyle böyle suistimal edildiği için birçok hizmeti geri çekiyor firmalar.
  17. J

Pc'mi sattığım arkadaş geri iade istiyor ?? Yardım☎☎

Küçüksün.Babana anlat durumu.
  18. J

Marvis diş macunu iyi midir ?

Çok da bir önemi yok bu sorunun.Diş sağlığınız için florür içermesi yeterli.Diş eti sağlığı içinse paradontax çok iyi bir konumda.Derdiniz beyazlatmaksa macunla uğraşmak yerine dişçiye gidin.Daha kısa sürer işiniz.
  19. J

Marvis diş macunu iyi midir ?

Paradontax ve sensodyne
Top Bottom