Ders çalışmak için kalem önerisi

Bence sana bağlı bu eline hangi kalem iyi oturuyorsa onu al herkezin zevki farklı :D Pahalı kalem iyidir diye bir şey yok :)

Bence sana bağlı bu eline hangi kalem iyi oturuyorsa onu al herkezin zevki farklı :D Pahalı kalem iyidir diye bir şey yok :)
öyle hocam, deneme şansım olmadığı için nasıl oturur elime bilmiyorum ama yuvarlak kalemler daha iyi bence. önerileriniz varsa bekliyorum

Dostlar ders çalışmak için kalem önerisi yapar mısınız ekteki kalem nasıldır?

bence rahatlığına göre 2k bile verilir kaleme bende 100 tllik Faber var abimde 2k lık rotring var bazen kullanıyorum test çözerken pamuk gibi hafif hissettiriyor baya rahat bir şey

bence rahatlığına göre 2k bile verilir kaleme bende 100 tllik Faber var abimde 2k lık rotring var bazen kullanıyorum test çözerken pamuk gibi hafif hissettiriyor baya rahat bir şey
Ne modeli

Elin ağrıyabilir bence zebra delguard denemelisin
ilk defa gördüm hocam bu kalemi güzel bir şeye benziyor rotring 500 nasıldır sizce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi kalem hocam o kadar bütçeye çıkamam ama rotring 500 öneren de vardı hangisi sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri