Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Mediamarkt ürün iadesi

Tr distürbitör yerine bu maile ingilizce yaşadığın sorunu yaz daha hızlı sonuç alırsın. TR de bu işler biraz yavaş yürüyor. [email protected]
  2. M

THH başvurmadan önce servis ile görüşüp değişim kararı vermesini talep et yardımcı olmazlarsa THH başvurursun muhtemelen vereceklerdir değişim raporunu.
  3. M

Servis iade kararı mı verdi değişim kararı mı? Mediamarkt kafasına göre değişim yapamaz servis değişim raporu verirse mediamarkt sana veriyor sonrasında firmadan tedarik ediyor. Bu durumda THH açacaksan mediamarkt için değil hyperx için aç çünkü savunma raporunda servis iade kararı verdi...
  4. M

Yardım PCKOLİK'ten Monitör Almayın! (THH Başvurum Reddedilmiş)

Geçmiş olsun kral lakin bu tarz satıcılar eğer ki donanımsal veya fiziksel bir sorun olmadığı taktirde jelatinin açılması maalesef iade hakkını yitiriyor. Bu yüzden amazon ve hepsiburada satıcılı ürünleri almaya çalışıyorum jelatin açılsa bile iade alıyorlar çünkü. Bu tarz sitelerden ürün...
  5. M

Çözüldü✓ İTOPYA BİLGİSAYAR KARGOLAMA SÜRECİ

İtopyadan m2 ssd aldım teslim olmasına rağmen hala kargoya verildi olarak gözüküyor o kadar saçma bir çalışanları var insna hiç mi denetlemez çalışanlarını
  6. M

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Doğrudur kral her şube farklıdır
  7. M

Çözüldü✓ Trendyol iade kabul eder mi

Ona ne gerek var şubeyi ara ürünü iade edicem teslim etmeyin de iade olarak not düşerler ben öyle yaptım bir kere satıcıya güvenmediğimden
  8. M

İtopya.com PC toplamak için güvenilir midir?

Hem pahalı hem de geç teslim ediyor.
  9. M

İ ile başlayan site sorunu

Olabilir kral
  10. M

İ ile başlayan site sorunu

İtopyanın çalışma sistemi gerçekten berbat 2 hafta önce teslim edilen ürün hala kargoya verildi olarak gözüküyor.
  11. M

Param güvende ile ürün alacağım neye dikkat etmeliyim ?

Alıcı için çok iyi bir sistem satıcı için kötü bir sistem. Kargo geldiğinde video çekerek açman çok önemli çünkü dolandırıcı çok veya iade almamak için 40 takla atan var
  12. M

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Doğrudur kral teşekkür ederim yapacak bir şey yok o zaman 🤣
  13. M

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Hepsiburada'dan Kasım indirimlerinden ekran kartı aldım 3 ay ertelemeli 2 ay taksit ile ödemenin başlamasına daha 2 ay var lakin arkadaş borcunu ödedi bende erken kapatayım dedim. Hepsiburadaya yazdım bana erken ödeseniz bile işlem ücretinin yani faiz indirimi olmayacağını söyledi. Yani faiz...
  14. M

500 lira farkla HEPSİBURADA mı daha ucuza TURKCEL PASAJ MI?

500 lira daha verip hepsiburada dan al bir sıkıntı olur falan iade etmen kolay
  15. M

Trendyol rezilliği !

Yerinde olsam THH verirdim sen değişim raporu gönderdiğin satıcı cebinden vermiyor firmadan yeni ürünü alıyor yine muhtemelen sana ürünü vermeyip yenisini stoğuna katmıştır
  16. M

Aga bu itopya neden böyle

2TB ssd aldım kargoya verildi gözüküyor bolt kargoyu arıyorum bize teslim edilmedi diyor tilt etti. Bu hep mi böyle sürekli itopyadan alanlar için bu durum?
  17. M

Öneri Trendyol kullanmayın tam bir rezalet

Hepsiburada kullanıyorum sadece amazon bile kullanmıyorum. Basitçe şöyle anlatıyım geçen ay hepsiburadadan belçika menşeili çikolata aldım lakin gelen ürün türkiye menşeiliydi. Talep oluşturdum yenisi geldi ve yine türkiye menşeili gelmişti. Sonrasında yine talep oluşturdum aynı gün hem belçika...
  18. M

Yardım Vatan'dan alınan PSU iade edilebilir mi?

Ben geçen ay boşluğuma gelip hyperx mini kulaklık aldım eve bi geldim çok ufak mağazadan aldım kutuuyu hiç açmadığım halde görevli bana kulaklık hijyen gereği iade almıyoruz demişti. Bende kibarca haklısınız boşluğuma geldi başka bir kulaklık alacağım üzerine apra koyup değişim yapacağım ama...
  19. M

🔴PLASTİK POŞET ZAMMI AÇIKLANDI!

Bu marketlerin satın aldığı fiyat biz yine 25 kuruş ödeyeceğiz.
  20. M

Arka Tampon için Traş Makinesi Önerisi

Epilasyon yaptırsana kanka bebek poposu gibi oluyo
Top Bottom