Arama sonuçları: *

1. merthenics.guler

Amazon Telefon İadesinde Sorun Yaşanır Mı?

Bu mantık ta doğru değil , senin eline daha önce kutusu açılmış sıfırlanmış cihaz gelsin ister misin ? Belki amazon yapmayabilir ama başka firmalar bunu yapıyor keyfi iade edilen ürünleri birilerine sıfır olarak satıyor biraz empati kurmak lazım , ayrıca mağazada kimse 2 dk bak demiyor otur...
  2. merthenics.guler

Amazon Telefon İadesinde Sorun Yaşanır Mı?

Ben söyleyim direk 16 pronun kamerası s24 ten daha iyi s25in kamerası 16 pro dan daha iyi 1737813185 Ama aralarındaki fark dağlar kadar değil fark edemeyeceğin kadar ufak farklar var 1737813224 Burada İos mi android mi sorusunu sor kendine
  3. merthenics.guler

D vitamini ve B12 Vitamin önerir misniz?

Multivitamin D3+K2 Omega 3 Bu 3 takviyeyi spor yapsın yapmasın her insan kullanmalı
  4. merthenics.guler

Çözüldü✓ Açıklamadaki sistemi kaça satmalıyım ?

O zaman 8 ile bir açılış yapayım ne gelirse artık
  5. merthenics.guler

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar , anladığım kadarıyla min 7 max 10k ya satabilirim kasayı
  6. merthenics.guler

Teşekkür ederim hocam , eski parçalara sahip masaüstü piyasası hakkında pek bilgi sahibi değilim
  7. merthenics.guler

Merhabalar aşağıda belirttiğim özellikteki kasamı satmak istiyorum uygun fiyat ne kadar olmalı sizce yardımcı olur musunuz ? İşlemci : AMD Ryzen 3 3100 Anakart : Asus prime A320M-K Ram : 2x8 16Gb Gskill RipjawsV DDR4 3200 mhz Ekran kartı : Asus Gtx1650 Super Ssd : 240 GB Crucial bx500 Sata Psu...
  8. merthenics.guler

Çözüldü✓ Hepsiburada limiti faiz iptal olmuyor?

Normal bir durum hocam bankalar yapıyor ama onlar yapmak zorunda değil , madem bir anda ödeyecek paranız var o zaman benim paramı değil kendi paranızı kullanın demek istiyorlar
  9. merthenics.guler

Yardım İade ettiğim ürün bana geri yollanıyor.

Hepsiburada üzerinden bu şekilde sorun yaşamamıştım hiç bundan sonra temkinli olmak gerekiyormuş demekki 1729672595 THH başvurusunda bulunun ve bu başvuruyu bulunduğunuza dair ekran resmini gidin desteğe iletin belki R yaparlar
  10. merthenics.guler

Yardım İade ettiğim ürün bana geri yollanıyor.

ne saçma şey o ürünü beğenmedim diye geri gönderdiğimde bile alıyorlar 1729672096 hepsiburada müşteri hizmetleri ile iletişime geçtin mi ?
  11. merthenics.guler

Sportive sitesi güvenilir mi?

Rica ederim şimdiden hayırlı olsun fashfed varsa oraya da bakın daha uygun genelde orası
  12. merthenics.guler

Barçın , sportive , fashfed bu üçünü aktif olarak kullanıyorum hangisi daha iyi fiyat verirse oradan alıyorum , bazen %40 gibi indirimler oluyor genelde onları kovalıyorum
  13. merthenics.guler

Evet güvenilir orjinal ürünleri satıyor
  14. merthenics.guler

İtopya sözde indirim mi desem

haklısın düşmüyor yine 1729085228 belki biri yanlış fiyattan alır da satarız mı demişler acaba :D
  15. merthenics.guler

İtopya sözde indirim mi desem

sepete ekleyince geçerli oluyor galiba
  16. merthenics.guler

Hepsiburada limiti ile eşya alma?

hocam niye öyle dediniz ben evde yapıyorum gayet te iyi durumdayım :confused: 1729084720 Deprem sonrası yakında salon olmadığı için mecburen evde yapmak durumunda kaldım 1729084749 Calisthenics antrenmanları yapıyorum , iyi de bir vücut yaptığımı düşünüyorum
  17. merthenics.guler

Onu bilmiyordum hiç denk gelmedim
  18. merthenics.guler

hepsiburada limit sadece hepsiburada satıcısının ürünlerinde geçerli oluyor diye biliyorum , bende bigjoy whey falan almak istediğimde denedim almadı satıcı bigjoy olduğu için
  19. merthenics.guler

Yardım Sahibinden airpods pro 2. Nesil hakkında

Zaten daha fazla detay ve kanıt istediğinde hep başkasına satarlar :D takipte kal tekrar ilan açacak o şahıs
  20. merthenics.guler

Yardım Sahibinden airpods pro 2. Nesil hakkında

14 pro max kullanıyorum ios 18 yüklü
Top Bottom