Neler Yeni

Yardım Sahibinden airpods pro 2. Nesil hakkında

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Ben sıfır almadan önce bu şekilde sahibinden üzerinden güvenli e ticaret ile 2.el almıştım adam cihazının orjinal olduğuna çok emindi seri no vs attı kontrol ettim sitede orjinal gözüküyordu daha sonrasında telefonuma bağladığım an ss attığım ekran uyarısını verdi cihazın sürümü de çok eskiydi ne kadar bağlı kalsada güncelleme olmıyordu , en sonunda geri iade ettim
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Şanslıymışsın iadeyi nasıl yaptın? Adama mesaj attım alacaksanız güncelleyip göndereyim diyor. Satın alsam dolandırılma ihtimalim var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Hocam istesen bile o airpodsları elle güncelleyemezsin iphone yakın olduklarında otomatik olarak kendileri güncellenir , adam yükseltemez sürümünü güven bana sahte o , ama çok iddalıysa güncel sürümde sana ss atsın o şekilde satın al

Ben param güvende ile satın almıştım cihazı 3 gün içinde iade oluyordu galiba ama bu işlem biraz handikaplı

Adama iade ettiğinde adam bu cihaz benim değil derse yasal süreçlerde sürünürsünüz ikiniz

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Hocam istesen bile o airpodsları elle güncelleyemezsin iphone yakın olduklarında otomatik olarak kendileri güncellenir , adam yükseltemez sürümünü güven bana sahte o , ama çok iddalıysa güncel sürümde sana ss atsın o şekilde satın al

Ben param güvende ile satın almıştım cihazı 3 gün içinde iade oluyordu galiba ama bu işlem biraz handikaplı

Adama iade ettiğinde adam bu cihaz benim değil derse yasal süreçlerde sürünürsünüz ikiniz
Güncelleyip bana wpden ss atarsa alıcam zaten bu şekilde almam. Bu arada bunların ikinci el fiyatını ne kadar normalde 5k bile ucuz geldi bir yıl garantisi olan cihaza

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
2.el fiyatları hakkında bilgim yok inan hiç araştırmadım , Ss attığında bana da atar mısın buradan dolandırılmanı istemem

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
2.el fiyatları hakkında bilgim yok inan hiç araştırmadım , Ss attığında bana da atar mısın buradan dolandırılmanı istemem
İos cihazim yok diyor bilmiyorum ne zaman ss atar.En iyisi kasım indirimi bekleyip sıfır alayım. Ss atarsa atarım buraya. Çok teşekkürler yardımların için💙

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Hiç riske atma bencede kasım indiriminde 1-2 fazla koy ne aldığını bil

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Hiç riske atma bencede kasım indiriminde 1-2 fazla koy ne aldığını bil

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Bu arada ip kaç kullanıyorsun ios18 yükledin mi?

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
14 pro max kullanıyorum ios 18 yüklü
knka cocuk baskasına satıcam deyıp ılanı kaldırdı.Bu arada pro 2 de sıtede garantı kısımda 2.nesıl oldugu yazmıyormus senın tahmının buyuk ıhtımalle dogru sahteydı o kulaklık cok tesekkurler benı yanlıstan gerı cevırdın @mete670

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Gerçek airpods u sahteden ayırmanın tek yöntemi sürümüne bakmak. Çakmalar güncelleme alamıyor. Kulaklığın sürümünü en güncel sürüm ile karşılaştırabilirsin alırken. Onun dışındaki bütün her şeyi orjinali ile aynı şekilde çakabiliyorlar.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
Ömer Aslan
Gerçek airpods u sahteden ayırmanın tek yöntemi sürümüne bakmak. Çakmalar güncelleme alamıyor. Kulaklığın sürümünü en güncel sürüm ile karşılaştırabilirsin alırken. Onun dışındaki bütün her şeyi orjinali ile aynı şekilde çakabiliyorlar.
Evet öyleymiş son anda farkına vardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
knka cocuk baskasına satıcam deyıp ılanı kaldırdı.Bu arada pro 2 de sıtede garantı kısımda 2.nesıl oldugu yazmıyormus senın tahmının buyuk ıhtımalle dogru sahteydı o kulaklık cok tesekkurler benı yanlıstan gerı cevırdın @mete670
Zaten daha fazla detay ve kanıt istediğinde hep başkasına satarlar :D takipte kal tekrar ilan açacak o şahıs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,572
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom