Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim GetirFinans İlk Harcamaya 350₺ Getir Para Hediye !

Getirfinans üzerinden üye oldum. Kobodan istediğim bir kitabı 3₺ye aldım, 350₺ yüklendi. N11 üzerinden kuponla kombo yapıp sepetimdeki ürünü taksitli olarak çok uygun bir fiyata aldım. Haber verene teşekkür ediyorum
  2. N

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

Konunu okudum. Amazondan geri aranmışsın, temsilci senden özür dilemiş. Daha ne yapsın adamlar? sen ego kasmaya devam ediyorsun. Önce sen uslübunu düzelt, ondan sonra insanlarla muhattap ol dostum. Bu konuya gelen üyelere de sataşmayı bırak. Hatalısın ve hatanı kabul etmiyorsun. Ürünümü daha...
  3. N

Amazon Müşteri Hizmetleri Rezilliği.

En rezili hb. Kıytırık bir otomatik sabunluk almıştım, 2 günde bozuldu, garantiye göndereim dedim, hb satıcıdan e fatura dahi alamadı. Ben de sabunluğu çöpe attım. Satıcısına çok güvendiğim veya satıcısı hb olup, çok ihtiyacım olan bir ürün varsa alışveriş yaparım. Amazonda bir kere davalık...
  4. N

Tam otomatik kahve makinesi önerisi ?

Bu ürünü MediaMarkt'ta inceleyin https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_philips-ep554790-tam-otomatik-espresso-makinesi-krom-siyah-1236615.html?utm_source=new%20owned&utm_medium=ema-other%20email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, sorun varsa sorabilirsin
  5. N

Yardım 3 Yıl Boyunca Amazon Prime'ı Bedava Kullanmak

Bunlar yüzünden Apple mesela artık tamir yapıyor. Eskiden daha cümlenizi bitirmeden çekmeceden swap cihazı çıkarıp,güle güle kullanın diyordu. Amerkiada ve bilhassa İngiltere de halen aynı. Amazon, iadelerde ikiletmezdi, bizim millet aldığı telefonu 2 haftada bir iade edip farklı rengini alıp...
  6. N

🔴Bakanlık gene yaptı yapacağını! Araba alacakların dikkatine!

Avrupalı markaların benzer donanımdaki aracın En az 300k altına ağzına kadar dolu araba alabiliyorsunuz. Bütün dünya çinlilere karşı önlem almak zorunda kalıyor. Bu halihazırda togg ve piyasaya yeni girecek very, amperino gibi Türk markalarını teşvik eder.
  7. N

Dolandırıldım YARDIM

Garantide başıma geldi, kredi kartımdan haberim olmadan 30₺ çekilmişti iyzipay üzerinden. Harcama itirazı yaptım , kabul edilmedi. Kartı iptal ettirdim,yeni kart çıkarttım.
  8. N

İnventus ile Alışveriş Sıkıntısı

Alışverişi yaptığnız kart ve ödeme şekline göre yaparlar. Aslında iadeyi de onlar yapmıyor, onlar sadece satışı iptal ediyor, iptal bankaya ulaşınca, banka, çekim esnasında hangi yöntem kullanılmışsa, o yönteme göre iade ediyor.
  9. N

Amazon siparişi neden engelliyor?

Sizin hesabınızdan başka bir tanıdığınız benzer bir ürünü birkaç kez aldı mı?
  10. N

Trendyoldan krampon alcam hangi satıcı güvenilir

Adidas mesela vietnam üretimi olur. Trendyoldan aldığım bir adidas ayakkabının etiketinde made in turkey yazıyordu 🤣 iade ettim tabi. Kendi sitesinden alın veya superstep va gibi orjinal dattığı emin olunan satıcıları tercih edin.
  11. N

Çözüldü✓ Amazon Paketimi Teslim Etmiyor

Kasım indirimleri nedeniyle kargolarda yoğunluk oluyor. Sabredin, gelecektir.
  12. N

Vatan işini iyi biliyor

Hiç kapanan veya küçüken vatan görmedim. Lokasyon değiştiren oldu ama kapanıp giden olmadı. Adamlar fizibilite çalışmasını iyi yapıyorlar. Teknosa bir ara iflas ediyordu, zor kurtardılar. Mediamarktın hemen her mağazasının yüz ölçümü neredeyse eski halinin yarısına düştü. Vatan kapı gibi...
  13. N

type c powerbank önerisi

https://www.pttavm.com/xiaomi-ultra-compact-pro-3-10000-mah-siyah-powerbank-p-449666304?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.66.9 Burada daha ucuz
  14. N

AGT Kargo Dümenden dağıtım

11’e kadar gelebilir
  15. N

Büyük AMAZON Rezilliği!

Çok sevindim. Amazonun aslında bu kadar bile uzatması normal değil ancak bununla geçmiş olsun.
  16. N

Siparişim iptal edildi

Borçlar kanununda yazıyor.
  17. N

Siparişim iptal edildi

Satıcı tek taraflı fesh hakkını kullanmış ve satışı iptal etmiş. Buna hakkı var zira fiyat hatası sözlemeyi fesh hakkı verir satıcıya. Ancak sizin de parayı kısa süre içerisinde talep etme hakkınız var. 3 iş günü içerisinde paranın hesabınıza geçmesi lazım.
  18. N

Büyük AMAZON Rezilliği!

Pazartesi günü de , haftaya arayın o zaman kesin derler. Cidden oyalıyorlar sizi. Bu arada hakem heyeti tarafında gelişme vr mı? Amazonun savunmasını istedikleri an olay çözülecek gibi geliyor bana.
  19. N

Gençer Gaming Hatalı Kargo Takip Numarası

İtopya da iyidir
Top Bottom