Neler Yeni

Gençer Gaming Hatalı Kargo Takip Numarası

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sipariş verdiğim sistemim kargoda gözüküyor. Yurtiçi Kargo seçmeme rağmen Aras Kargo gözükmesini bir kenara bıraktım. Verilen kargo takip numarası hatalı diyor. Telefon numara üzerinden sorgulattırdığımda adıma kargo bulunamadığı söyleniyor. Müşteri hizmetlerini arayınca her zamanki gibi çağrıma cevap alamıyorum. Biraz araştırdığım zaman bu konuda birsürü sıkıntı yaşayan kişi olduğunu gördüm. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Teşekkürler... @GENCERGAMİNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun
Sipariş verdiğim sistemim kargoda gözüküyor. Yurtiçi Kargo seçmeme rağmen Aras Kargo gözükmesini bir kenara bıraktım. Verilen kargo takip numarası hatalı diyor. Telefon numara üzerinden sorgulattırdığımda adıma kargo bulunamadığı söyleniyor. Müşteri hizmetlerini arayınca her zamanki gibi çağrıma cevap alamıyorum. Biraz araştırdığım zaman bu konuda birsürü sıkıntı yaşayan kişi olduğunu gördüm. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Teşekkürler... @GENCERGAMİNG
Ne kadar ucuz olursa olsun bu firma rezalet arkadaşlar almayın aldırmayın

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,778
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu tarz sorunları başka forumdaki kullanıcılar da yaşamıştı, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Bilmiyorum ama galiba bu firmalar arasinda en iyisi GamingGenTR. Kasayı buradan aldım adamlar hem hizli calisiyor. Hem satis sonrasi destekleri harika hemen ulasiyorsun. Cidden tebrik ederim. Gaminggentr ile alakali şikayette çok az forumda

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,571
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bilmiyorum ama galiba bu firmalar arasinda en iyisi GamingGenTR. Kasayı buradan aldım adamlar hem hizli calisiyor. Hem satis sonrasi destekleri harika hemen ulasiyorsun. Cidden tebrik ederim. Gaminggentr ile alakali şikayette çok az forumda
Gamegaraj derim bende oradan aldim ve sorun yasayan cidden az. Ama su an sacma sacma sistemler satiliyor hepsi cok pahali parasini haketmiyor.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Gamegaraj derim bende oradan aldim ve sorun yasayan cidden az. Ama su an sacma sacma sistemler satiliyor hepsi cok pahali parasini haketmiyor.
Ben sistem alirken de baya uzun bir sure takip ettim. En uygun en iyi sistemler genelde gaminggentr yapiyordu.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İtopya da iyidir

Top Bottom