Neler Yeni

Vatan işini iyi biliyor

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
iphone telefonlara bugun zam geldi vatan da hemen zammi yapmis. hic demiyolar ki biz bunlari eski fiyattan aldik eski fiyatindan verelim yok apple zam mi yapti bizde yapalim. serefsizler
Hocam ticaret bilginiz pek yok sanırım. Eski fiyattan alınan ürün eski fiyattan satılırsa yeni ürün çekmek isteyeceği zaman yeni fiyattan almak zorunda kalacak. Ticaret, alıp satacağın ürünün yenisi + kar edecek şekilde fiyatlandırmaktır.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Vatanda kolay kolay indirim bulmak zor yani adamların derdi ürün satmak değil ne kadar süre beklediğide dursun satılırsa satılır :D
Hiç kapanan veya küçüken vatan görmedim. Lokasyon değiştiren oldu ama kapanıp giden olmadı. Adamlar fizibilite çalışmasını iyi yapıyorlar.
Teknosa bir ara iflas ediyordu, zor kurtardılar. Mediamarktın hemen her mağazasının yüz ölçümü neredeyse eski halinin yarısına düştü. Vatan kapı gibi maşallah.
Pandemide bile bana mısın demedi. Tabi kapansın diye yazmıyorum ancak adamlar sermayeyi güzel koruyor.
Ürünleri pahalı. Müşteri hizmetleri ıdare eder, personel bilgisiz. Ve hoş geldiniz efendim diye salça oluyor. İhtiyacın olduğunda ise arazi oluyor. Bu işin ağ babası teknosa tabi. Oradakiler amiyane tabirle yapışıyorlar resmen insana.

PunkiesT

80+ Bronze
Hiç kapanan veya küçüken vatan görmedim. Lokasyon değiştiren oldu ama kapanıp giden olmadı. Adamlar fizibilite çalışmasını iyi yapıyorlar.
Teknosa bir ara iflas ediyordu, zor kurtardılar. Mediamarktın hemen her mağazasının yüz ölçümü neredeyse eski halinin yarısına düştü. Vatan kapı gibi maşallah.
Pandemide bile bana mısın demedi. Tabi kapansın diye yazmıyorum ancak adamlar sermayeyi güzel koruyor.
Ürünleri pahalı. Müşteri hizmetleri ıdare eder, personel bilgisiz. Ve hoş geldiniz efendim diye salça oluyor. İhtiyacın olduğunda ise arazi oluyor. Bu işin ağ babası teknosa tabi. Oradakiler amiyane tabirle yapışıyorlar resmen insana.
Ben bir şey almıyorum eskiden bilmezken alırdım pahalı diye artık bir şey almıyorum ucuza mousepad aldım 3 hafta önce yıllar sonra ilk defa. Bilmeyen insan çok ancak onlara satış yaparlar zamanında açmışlar mağazaları şuan olsa bu kadar tanınmaları zordu

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
İndirimden önce 50 bin olan kartı %15 indirim var denilip yine 45 bine satılıyor.50 binin %15 i 45 bin mi ? xd
zaman ve anlattıkların uyumlu değil kardeşim. Vatanın indirim bittiği gün konu açmışsın.Yani Dün derken indirimli güne geliyor bugün derken indirimsiz gün .Eminmisin cidden yazdıklarına ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,200
İsim
a l p e r

lebron23

80+ Bronze
iphone telefonlara bugun zam geldi vatan da hemen zammi yapmis. hic demiyolar ki biz bunlari eski fiyattan aldik eski fiyatindan verelim yok apple zam mi yapti bizde yapalim. serefsizler
Ya arkadaş cahil cahil yazmayın. Satıcı sermaye artırmadan yeni ürünleri stoğa nasıl alacak? Vatanın savunulacak tarafı yok ama kime kızacağınızı bile bilmiyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,200
İsim
a l p e r
Ya arkadaş cahil cahil yazmayın. Satıcı sermaye artırmadan yeni ürünleri stoğa nasıl alacak? Vatanın savunulacak tarafı yok ama kime kızacağınızı bile bilmiyorsunuz.
yok abi anlatamıyom ben herhalde ya ğaşlwdşlaw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,167
Üyeler
162,638
Son üye
mustafakincii
Top Bottom