Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ismail
Bu konu ne oldu yahu.Gelişme var mı kargo şirketi tarafında? En son amazon deposundan doğru çıktığını öğrenmiştik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI

Son düzenleme:

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Bu konu ne oldu yahu.Gelişme var mı kargo şirketi tarafında? En son amazon deposundan doğru çıktığını öğrenmiştik.
doğru çıkmamış. amazon inşallah bu hafta geri dönüş yapacak

Ysuflix

80+ Gold
hocam sonuç ne dönüş oldumu 1 aydır döncez diyolar

Ysuflix

80+ Gold
maalesef dönüş olmadı bu yüzden iki gün önce aradım ve pazartesi günü sonucun kesinleşeceğini o zaman aramamı söylediler. 46 gün oldu halen sonuçlanmadı şaka gibi.
bu ne büyük rezillik vallaha ya

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
maalesef dönüş olmadı bu yüzden iki gün önce aradım ve pazartesi günü sonucun kesinleşeceğini o zaman aramamı söylediler. 46 gün oldu halen sonuçlanmadı şaka gibi.
Hocam başlarda bayağı güldük eğlendik de 46 gün de çok fazla be, bayağı uğraştırmış sizi bu uğraştırmanın sonucunda kupon fln talep edin. Malum zaman değerli

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Pazartesi günü de , haftaya arayın o zaman kesin derler. Cidden oyalıyorlar sizi. Bu arada hakem heyeti tarafında gelişme vr mı? Amazonun savunmasını istedikleri an olay çözülecek gibi geliyor bana.

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
büyük ihtimalle öyle olmadı. çünkü büyük bir kutuya yani laptop kutusuna çayları koymuşlar yani çay kutusuna laptop koyamayacaklarına göre

hayır onu sordum sizde kalabilir dediler
Ürünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    329.2 KB · Hit: 126
  • 2.jpg
    2.jpg
    347.5 KB · Hit: 128

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
gumrukte durdurup cay atmislardir icine

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Ürünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:
aslında haklısınız hocam bana da önceki siparişlerimde çok alakasız kutularda ürün gönderdikleri olmuştu ama aynı çaydan daha önce 4 adet sipariş vermiştim ve daha küçük bir kutuyla gelmişti. Bu yüzden de kutuyu çaylar için çok büyük olduğunu ve laptopa uygun olduğunu söylemiştim.

gumrukte durdurup cay atmislardir icine
Türkiye'den geliyor yut dışından değil.

polat.cbk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Polat Efe Çıbık
aslında haklısınız hocam bana da önceki siparişlerimde çok alakasız kutularda ürün gönderdikleri olmuştu ama aynı çaydan daha önce 4 adet sipariş vermiştim ve daha küçük bir kutuyla gelmişti. Bu yüzden de kutuyu çaylar için çok büyük olduğunu ve laptopa uygun olduğunu söylemiştim.

Türkiye'den geliyor yut dışından değil.
Size de alışkanlık olsun her kargonuzu video çekerek açın. Önce kutuyu çekin detaylıca sonra da paketi açarken kesintisiz olacak şekilde. Daha birkaç gün önce Amazon yurt dışından ürün almıştım bana farklı versiyonu geldi (satıcı amazon değildi, Gönderici amazondu) değişim için aradığımda özür dileyip ürün tutarını bana geri gönderdiler ürünü de geri almadılar. Böyle bir deneyim yaşaman Amazon sever biri olarak beni üzdü açıkçası.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
:D:D az önce aradım 72 saat beklememi söylediler :D:D:D:D:D:D

ama kafaya koydum bugün bütün yetkilerle görüşcem hepsini darlıycam sonuçta bu benim hakkım onlarda dinlemek zorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,353
Üyeler
161,987
Son üye
YouSuffer
Top Bottom