Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Can...

80+ Platinum
Valla bilmiyorum hocam. İlk başta suçu kabul eden MNG şimdi etmiyor Amazon yanlış göndermiş diyor valla kafayı yiycem yakında
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla hocam 33 gün oldu hala net bir şey yok. ha şimdi istedikleri kadar yalan söylesinler elbet bu iş çözülecek. o zaman ben onları uğraştıracağım.
açabiliyorsan sen davamı aç dostum arada adalet yerini buluyor yada thh başvurunu yap

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
Hocam haberlere çıkmayı düşündünüz mü? Bir yerleri tutuşur daha çabuk davranırlar. 33 gün dile kolay. Daha fazla beklemeyin bence. Medyaya düşerse firmalar daha hassas davranır ve sizi oyalamazlar.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Hocam haberlere çıkmayı düşündünüz mü? Bir yerleri tutuşur daha çabuk davranırlar. 33 gün dile kolay. Daha fazla beklemeyin bence. Medyaya düşerse firmalar daha hassas davranır ve sizi oyalamazlar.
nereye nasıl ulaşabilirim hiç bilmiyorum ama söylediğiniz çok mantıklı. bilen biri yazarsa çok mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Akif Erdem
Hala bir sonuç çıkmadımı hocam? cidden amazondan beklemezdim bunu. kargoyla alakalıysa bilmem orasını geçmiş olsun tekrardan

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,564
İsim
ali
nereye nasıl ulaşabilirim hiç bilmiyorum ama söylediğiniz çok mantıklı. bilen biri yazarsa çok mutlu olurum.
show haberi çağır ya da atv dolandırıldım de bişiler de (pek bişeyler olucağını düşünmüyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediğine göre mantıklı da) thh'yi bekle yada

2107

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yusuf Yalçın
Çapraz gönderilmiş ürünün eline gelir şikayet ettiysen hallederler faturayı hazırlayanlar faturaları kutulara çapraz yapıştırıyorlar amazonun değil çalışanın hatası

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
Hocam çıkmak istediğiniz Show tv vs bunların ihbar hatlarına yazdığınız ya da aradığınız an dibinizde bitiyorlar probleminiz ne olursa olsun fark etmez haber değeri katıp yayınlıyorlar süreç açısından çok faydalı olur.

Gerekirse senaryoyu ben yazarım. Akşam haberlerdeki başlık:

LAPTOP SÖYLEDİ LİPTON ÇAY GÖNDERDİLER!

LAPTOPTANDA LİPTONDANDA OLDU!

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
la habere çıkmandan kolay ne var kurgumsu bi haber yaptırırsın laptop aldı çay gönderdiler diye amazonda bu karalamanın altında kalamaz yardımcı olur sana

a
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
aga sanslısın hem cay hem pc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,543
Üyeler
164,516
Son üye
Talhaxx
Top Bottom