Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Konu troll gibi ama değil qkkfgkksek siparişler karıştırılmış olabilir.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
vermeyecek zaten. MNG'dekiler kime gittiği bulmamız imkansız dedi bulsak bile yasal sebeplerden dolayı teslim edilen kargoyu geri isteyemezlermiş
Ama amazon büyük bir firma seni hiç rahatsız etmeden yenisini sana verir hatta her firma öyle sonuçta onların hatası telaşın olmasın yüksek ihtimal şu an laptopbu alan adama ulaşmaya çalışıyorlardır.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Size para iadesi yapılacak değil mi?
en son genel müdürlüğe gittiğimde ordakiler Amazon'un konudan haberdar olduğunu ve kargonun çoook düşük ihtimalle de olsa bir şubede olabileceği için araştırmaların devam ettiğini söyledi. Bulunmadığı an Amazon tazmin işlemlerini başlatacak ve Amazon MNG'nin önemli bir kurumsal müşterisi oluğu için direk tazmin onaylanırmış ki zaten tazmin başladığında param gelecekmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama amazon büyük bir firma seni hiç rahatsız etmeden yenisini sana verir hatta her firma öyle sonuçta onların hatası telaşın olmasın yüksek ihtimal şu an laptopbu alan adama ulaşmaya çalışıyorlardır.
dostum öyle bir şey olmayacak. laptop stokta yok Amazon'da kimseye ulaşmaya çalışmıyor. Şu olaylar bi bitsin inşallah param gelecek

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
bir gelişme yok hocam

maalesef hocam

evet benim laptop çay alan kişiye gitmiş
hocam benim merak ettiğim o alan kişi hiç mi dememiş "ulan bizim çaylar nerde laptop gelmiş. Başkasınınki gelmiş diye."

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
hocam benim merak ettiğim o alan kişi hiç mi dememiş "ulan bizim çaylar nerde laptop gelmiş. Başkasınınki gelmiş diye."
hocam şu devirde sizce insanlık diye bir şey kaldı mı? adam baktı 200₺ ye beleş laptop hemen aldı

Dememiş dese iade filan ederdi kutusunu bile açmazdı. Üstüne yatmış kısacası...
ben çayları bile iade ettim:D

melidoas6

80+ Silver
hocam şu devirde sizce insanlık diye bir şey kaldı mı? adam baktı 200₺ ye beleş laptop hemen aldı

ben çayları bile iade ettim:D
Size üzüldüm bana böyle bir laptop gelse benim değil diyerek iade ederdim. Hani sözde müslüman herkes. O para kolay kazanılmıyor nasıl rahat kullanabiliyor acaba

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Amazon deyil kargo nün rezilliği

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,582
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom