Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Size üzüldüm bana böyle bir laptop gelse benim değil diyerek iade ederdim. Hani sözde müslüman herkes. O para kolay kazanılmıyor nasıl rahat kullanabiliyor acaba
valla hocam ben hakkımı helal etmiyorum. öbür tarafta illaki görüşücez alan kişiyle

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Amazon deyil kargo nün rezilliği
hocam 2-3 öncesine kadar Amazon'un kutu içine yanlış kargo koyduğunu düşünüyordum 13 Temmuz günü de o yüzden öyle yazmıştım ki burda Amazon'un suçu yok da değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence kargo firması o ürünü açılmış olsada yanlış verdiği kişiden almalı. Etik değil
etik değil kesinlikle ama maalesef hem alan kişi tespit edilemiyor hem de yasal olarak mümkün değil

höbbö

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdu Berk
Hocam Amazon'luk bir mesele yok ortada dava açsam bile net kaybedeceğim ve onlar bana dava açacak. MNG'de suçu kabullendi zaten para iadem yapılacak niye dava açıp sürecin daha çok uzamasına neden olayım?
Hayır hocam şu an dava açın gibi bir şey demedim. Amazon ve MNG gibi şirketlerin dava kaybetmeyeceğini düşünmenize benim lafım. Bu arada geçmiş olsun..

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Dostlar herkese günaydın öncelikle. Şu an yazı yazarken gerçekten elim ayağım titriyor. Az önce MNG Bölge Müdürlüğü ile tekrar görüştüm. Bildiğiniz gibi geçen hafta bölge müdürlüğüne gitmiştim zaten ve bana 1 hafta beklememi Amazon'un beni bu bir hafta içinde arayacaklarını söylemişti ama beni kimse aramadı bende bu yüzden az önce MNG'yi aradım ve tekrar bir şok yaşadım.

Sağ olsun bölge müdürlüğündeki yardımcı olan arkadaş çok fazlasıyla konun üzerinde durmuş ve sürekli olayı takip etmiş. Cuma günü Amazon'la yaptığı görüşmede Amazon'dan kamera kayıtlarını istemiş Amazon iletmiş. Ardından kamera kayıtlarını incelendiğinde bana gelen kargo kutusunun doğru olduğunu ancak içine laptop yerine çay konulduğunu görmüş ve hemen Amazon ile iletişime geçmiş. Amazon'da pazartesi günü saat 14.00'a kadar geri dönüş yapacaklarını söylemiş.

Yani MNG bana doğru kutuyu getirmiş ama Amazon içeriği yanlış koymuş. Peki sorarım neden 1 ay boyunda her gün aradığımda "Biz kamera kayıtlarına baktık sorun yok, ağırlık testleri incelendi sizin kargonuz doğru gönderilmiş." gibi cevaplar aldım? Amazon gerçekten 14.299₺'lik bir ürün için yalan mı söyledi?

Amazon MNG'ye geri dönüş yaptığında MNG beni arayacak bende çıkan sonuca göre gerekli aksiyonları alacağım ancak sonuç ne çıkarsa çıksın bu işin peşini asla bırakmayacağım.

Can...

80+ Platinum
Dostum olaylar gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı. Yarın tekrar MNG'ye gitcem ondan sonra bugün ve yarın olacakları toplu bir şekilde yazarım.
aga ben şunu anlamadım etiketi mng basmıyor 250 etiket nasıl karışıyor la o etiketleri amazon basıyor ben de kolay gelsin de çalışıyorum etiket basma gibi bir yetki yok üstünde gelen yırtılır ona aitliği doğrulanır tekrar cihazdan basılır ama gelenle aynı olmaz ha baktım ona ait değil ürün depoya kaldırılır iade aracı beklenir amazona gönderilir hangi müşteriye ürün gitmediğine amazon bakar kargo firması öyle bir sorumluluk almaz alamaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Ya arkadaşlar içim rahat etmedi normalde yarın tekrar MNG'ye gidip öyle bir şey yazacaktım ama şimdi bugüne kadar olanları bir yazayım önce. En son yazdığım mesajda o dediğim "bölge müdürlüğündeki yardımcı olan arkadaş" bana yalan söylemiş. Amazon deposunun kamera kayıtlarını incelememiş. Ben en son tekrar bir depo sorgulaması başlatmıştım bugün bir gelişme var mı diye Amazon'u aradım ve MNG'deki çalışanın depo kaydını izlediğini sizin yanlış gönderim yaptığınız söylüyor dedim. Müşteri temsilcisi biz bile görüntüleri izleyemiyoruz dedi MNG'ye imkânı yok vermezler görüntüleri dedi. Ben bunu duyunca hemen o MNG'de ki arkadaşı aradım ve bilmem saat geç olduğundan telefonu açmadı.

Sonra direk bölge müdürünü aradım. O da çoook daha şaşırtıcı bir şey söyledi. Bu ayın 10'nda da bir mail gelmiş. Benim haklılığımı ispatlayan. ALLAH ALLAH ya madem niye kimse beni bilgilendirmiyor arkadaş. Yarında mail detaylarını öğrenmek için bölge müdürlüğüne gitcem tekrar.

Ysuflix

80+ Gold
valla forumca toplanalım şunun dizisini çekelim iyi para kaldırırız he sonucu iple çekiyorum..

Ya arkadaşlar içim rahat etmedi normalde yarın tekrar MNG'ye gidip öyle bir şey yazacaktım ama şimdi bugüne kadar olanları bir yazayım önce. En son yazdığım mesajda o dediğim "bölge müdürlüğündeki yardımcı olan arkadaş" bana yalan söylemiş. Amazon deposunun kamera kayıtlarını incelememiş. Ben en son tekrar bir depo sorgulaması başlatmıştım bugün bir gelişme var mı diye Amazon'u aradım ve MNG'deki çalışanın depo kaydını izlediğini sizin yanlış gönderim yaptığınız söylüyor dedim. Müşteri temsilcisi biz bile görüntüleri izleyemiyoruz dedi MNG'ye imkânı yok vermezler görüntüleri dedi. Ben bunu duyunca hemen o MNG'de ki arkadaşı aradım ve bilmem saat geç olduğundan telefonu açmadı.

Sonra direk bölge müdürünü aradım. O da çoook daha şaşırtıcı bir şey söyledi. Bu ayın 10'nda da bir mail gelmiş. Benim haklılığımı ispatlayan. ALLAH ALLAH ya madem niye kimse beni bilgilendirmiyor arkadaş. Yarında mail detaylarını öğrenmek için bölge müdürlüğüne gitcem tekrar.
yalanlar silsilesi vallaha...

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
aga ben şunu anlamadım etiketi mng basmıyor 250 etiket nasıl karışıyor la o etiketleri amazon basıyor ben de kolay gelsin de çalışıyorum etiket basma gibi bir yetki yok üstünde gelen yırtılır ona aitliği doğrulanır tekrar cihazdan basılır ama gelenle aynı olmaz ha baktım ona ait değil ürün depoya kaldırılır iade aracı beklenir amazona gönderilir hangi müşteriye ürün gitmediğine amazon bakar kargo firması öyle bir sorumluluk almaz alamaz
Valla bilmiyorum hocam. İlk başta suçu kabul eden MNG şimdi etmiyor Amazon yanlış göndermiş diyor valla kafayı yiycem yakında

valla forumca toplanalım şunun dizisini çekelim iyi para kaldırırız he sonucu iple çekiyorum..

yalanlar silsilesi vallaha...
valla hocam 33 gün oldu hala net bir şey yok. ha şimdi istedikleri kadar yalan söylesinler elbet bu iş çözülecek. o zaman ben onları uğraştıracağım.

Top Bottom