Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Ben bile çok üzülürdüm olay çözülmeseydi. Neyse ki amazon söz konusu. Belki diğer firmalar üzerine düşmezdi bir çok şey yaşanırdı. Geçmiş olsun tekrardan. :)
teşekkür ederim keşke Amazon madem her şeyi en başında beri biliyordu bunu benimle de paylaşsaydı da ne ben ne de siz uğraşmasaydınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olay yalan çünkü amazon seri sonu ürünleri satıyor ve tekrar satım ürünler iade gelirse nadiren oluyor. Şubat 2022’de başıma geldi, acer laptop 3060 aldım, 16.500’e iade ettim bozuk diye, hem değiştirilmedi hem de 1.5 sene oldu aynı ürün tekrar satılmadı.
Amazon.com.tr maalesef amazon değil.
Yüklü bir alışveriş yapınca londra’dan arayıp siz misiniz diye soran Türkiye’de herkese alenen 2. Sınıf muamelesi yapan bir site. Evet indirimlerde hepimiz bu enflasyonda alıyoruz bazen ama rezalet bir firma.
yaşadığın olay için gerçekten çok üzüldüm ve söylediklerine kesinlikle katılıyorum Amazon ile Amazon.com.tr aynı değil.

FatZeus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
İlker Mutlu Fil
Ulan ne uzun süreçmiş birader ben yoruldum. Farklı sorunları aynı firma üzerinden yaşadık ama bir şekilde ben çözdüm arkadaş sağlam kayaya denk gelmiş. Geçmiş olsun tekrardan :D

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Alıntıyı görüntüle
Dostlar az önce her şey ortaya çıktı. Amazon haklıymış onlar gönderim yapmış. MNG tarafında 250 adet kargo çift etiket hatasıyla karışmış yani A kişinin kargosunu B kişisine, B kişisinin kargosu A kişisine göndermişler. Bunlardan biride benimki yani birine benim laptop gitmiş. MNG tüm sorumluluğu kabul etti ve haftaya pazartesiye kadar beklememizi söylediler. Sorun şu tüm bu 250 kargonun listesi zaten çok önceden belliymiş ve Amazon gerekli işlemleri başlatmış ulan o zaman niye beni yoruyorsunuz??! Niye "Kargonuz çalınmış, yok biz para iadesi yapamayız" diyorsunuz. MNG'deki çalışanlar çok şaşırdı bunları anlatınca. Sonuç olarak param gelecek sorun yok ama ne zaman belli değil.
konuyu yaşamış kadar oldum sizin kadarda sevindim umarım bi daha sıkıntı yaşamazsınız

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
konuyu yaşamış kadar oldum sizin kadarda sevindim umarım bi daha sıkıntı yaşamazsınız
inşallah hocam lakin bugüne kadar Amazon müşteri hizmetlerinin bilgisizliği mi umursamamızlığı mı bilinmez hiçbir söyledikleri olmadı bu yüzden MNG'dekiler ne kadar kesin konuşmuş olsalarda ben daha sevinemedim çünkü onlara da güvenmiyorum.

Buraya her mesaj yazdığımda çok daha fazla sinirleniyorum. Ya arkadaş madem kargolar karıştı ve bu ben değil 250 kişinin başına geldi Amazon da MNG de olaydan haberdar nasıl müşteri hizmetleri bunu bilmez ve sürekli iç karartıcı, beni yalanlayıcı hitaplarda bulunabildiler aklım almıyor. Biri de aradığımda yardım etmedi ya. Neymiş kayıp, çalıntı tutanağı alacakmış ulan MNG'nin öyle bir tutanak hizmeti bile yokmuş adamlar ondan veremiyormuş ama Amazon müşteri hizmetleri bunu bilmiyor şaka gibi.

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,215
İsim
.
inşallah hocam lakin bugüne kadar Amazon müşteri hizmetlerinin bilgisizliği mi umursamamızlığı mı bilinmez hiçbir söyledikleri olmadı bu yüzden MNG'dekiler ne kadar kesin konuşmuş olsalarda ben daha sevinemedim çünkü onlara da güvenmiyorum.

Buraya her mesaj yazdığımda çok daha fazla sinirleniyorum. Ya arkadaş madem kargolar karıştı ve bu ben değil 250 kişinin başına geldi Amazon da MNG de olaydan haberdar nasıl müşteri hizmetleri bunu bilmez ve sürekli iç karartıcı, beni yalanlayıcı hitaplarda bulunabildiler aklım almıyor. Biri de aradığımda yardım etmedi ya. Neymiş kayıp, çalıntı tutanağı alacakmış ulan MNG'nin öyle bir tutanak hizmeti bile yokmuş adamlar ondan veremiyormuş ama Amazon müşteri hizmetleri bunu bilmiyor şaka gibi.
Geçmiş olsun hocam, üzücü ve yorucu bir süreç olmuş. Umarım sözlerinde dururlar da iadeyi yaparlar.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

valla sağlam bir param olsa sağlam bir avukatım olsa şunlara dava açardım böyle bir şey yaşasam yinede paranızı kurtardınız

Top Bottom