Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Alıntıyı görüntüle
Dostlar az önce her şey ortaya çıktı. Amazon haklıymış onlar gönderim yapmış. MNG tarafında 250 adet kargo çift etiket hatasıyla karışmış yani A kişinin kargosunu B kişisine, B kişisinin kargosu A kişisine göndermişler. Bunlardan biride benimki yani birine benim laptop gitmiş. MNG tüm sorumluluğu kabul etti ve haftaya pazartesiye kadar beklememizi söylediler. Sorun şu tüm bu 250 kargonun listesi zaten çok önceden belliymiş ve Amazon gerekli işlemleri başlatmış ulan o zaman niye beni yoruyorsunuz??! Niye "Kargonuz çalınmış, yok biz para iadesi yapamayız" diyorsunuz. MNG'deki çalışanlar çok şaşırdı bunları anlatınca. Sonuç olarak param gelecek sorun yok ama ne zaman belli değil.
Hocam, bu süre içinde aldığınız ürüne zam geldi mi? Eğer geldiyse para iadesi yerine laptopu vermeleri gerekmiyor mu? Sonuç olarak sizlik bir durum yok; bu yüzden zararınızı karşılamaları gerekmiyor mu?

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

melidoas6

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Dostlar az önce her şey ortaya çıktı. Amazon haklıymış onlar gönderim yapmış. MNG tarafında 250 adet kargo çift etiket hatasıyla karışmış yani A kişinin kargosunu B kişisine, B kişisinin kargosu A kişisine göndermişler. Bunlardan biride benimki yani birine benim laptop gitmiş. MNG tüm sorumluluğu kabul etti ve haftaya pazartesiye kadar beklememizi söylediler. Sorun şu tüm bu 250 kargonun listesi zaten çok önceden belliymiş ve Amazon gerekli işlemleri başlatmış ulan o zaman niye beni yoruyorsunuz??! Niye "Kargonuz çalınmış, yok biz para iadesi yapamayız" diyorsunuz. MNG'deki çalışanlar çok şaşırdı bunları anlatınca. Sonuç olarak param gelecek sorun yok ama ne zaman belli değil.
Laptop başkasına gitti oda üstüne yattı o zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ondan geri alınması gerekmiyor mu

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Laptop kendine ait olmayan üstüne yattı o zaman
evet MNG bölge müdürüyle konuştuğumda yasalar gereği verilen ürünü geri istemeyezlermiş

Laptop başkasına gitti oda üstüne yattı o zaman

Ondan geri alınması gerekmiyor mu
maalesef adam 100 TL ye bilgisayar sahibi oldu

fthuzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih
Haftasonu Amazon müşteri hizmetinde çalışan arkadaşımla konuştum prime indirimlerinde birisi 2 laptop almış kargo durumu kayıp olarak yazıyormuş ödeme iadesi istemiş iadeyi yaptırmış bizim arkadaş adam tekrar sipariş vermek istediğini yine aynı fiyattan yararlanmak istediğini belirtmiş aradaki fiyat farkını da amazona ödettirmiş

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Haftasonu Amazon müşteri hizmetinde çalışan arkadaşımla konuştum prime indirimlerinde birisi 2 laptop almış kargo durumu kayıp olarak yazıyormuş ödeme iadesi istemiş iadeyi yaptırmış bizim arkadaş adam tekrar sipariş vermek istediğini yine aynı fiyattan yararlanmak istediğini belirtmiş aradaki fiyat farkını da amazona ödettirmiş
evet iademi yaparlarsa bana da muhtemelen stoğa gelince alın biz fiyat farkını verelim diyecekler ama bundan sonra asla almam

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Selim
evet MNG bölge müdürüyle konuştuğumda yasalar gereği verilen ürünü geri istemeyezlermiş

maalesef adam 100 TL ye bilgisayar sahibi oldu
Evet yanlış gelen kargoya çökebilirler. Kimsenin çay yerine laptop alıp iade edeceğini düşünmüyorum. Sizin için de kötü olmuş ne kadar paranız gelecek olsa da o kadar sinir stres yaşadınız. Kendilerini affettirmeleri gerekiyor.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Emre
Kolay Gelsin dışında kapıma gelip kargo teslim edeni görmedim tabi kapıda ödeme yoksa :D

Tokuchi77

80+ Bronze
evet iademi yaparlarsa bana da muhtemelen stoğa gelince alın biz fiyat farkını verelim diyecekler ama bundan sonra asla almam
Hocam işim dolayısıyla bu kadar yazıyı okumadan özeti görmek istedim. Son durum nedir? Ne oldu bilgisayarına, parana? Son durum nedir kısacası meraktayım.

Tokuchi77

80+ Bronze
Benim laptop başkasına gitmiş. Amazon para iademi haftaya pazartesiye kadar yapacakmış.
Çok büyük geçmiş olsun hocam. Ben bile çok üzülürdüm olay çözülmeseydi. Neyse ki amazon söz konusu. Belki diğer firmalar üzerine düşmezdi bir çok şey yaşanırdı. Geçmiş olsun tekrardan. :)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Bu olay yalan çünkü amazon seri sonu ürünleri satıyor ve tekrar satım ürünler iade gelirse nadiren oluyor. Şubat 2022’de başıma geldi, acer laptop 3060 aldım, 16.500’e iade ettim bozuk diye, hem değiştirilmedi hem de 1.5 sene oldu aynı ürün tekrar satılmadı.
Amazon.com.tr maalesef amazon değil.
Yüklü bir alışveriş yapınca londra’dan arayıp siz misiniz diye soran Türkiye’de herkese alenen 2. Sınıf muamelesi yapan bir site. Evet indirimlerde hepimiz bu enflasyonda alıyoruz bazen ama rezalet bir firma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,014,115
Üyeler
160,639
Son üye
Cmre