Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
cok zor bir surec konuyu okurken darlandım Allah yardımcımız olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ürünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:
bi de 1 tane almış

Senerr

80+ Bronze
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Görselde çıkan tekrar satın alma butonuna ne demeli ? :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon'da böyleyse vah halimize biz hiç internetten alışveriş yapmayalım bu ne sorumsuzluk ? Hepsiburada veya N11 gibi sitelerde olsa kim bilir ne olacak aynı durum ? 40 gündür laptop alamamak nedir. Ülke de her gün fiyatlar değişiyor resmen 40 gün beklesem ben çıldırırım. Çıldırmayı geçtim ailemden bir güzel linçimi de yerim.

Son düzenleme:

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
bu iş belli ki böyle çözülmeyecek. sizden ricam hep beraber olayı Amazon'un Instagram ve Twitter(X)'e hesaplarına yazsak olur mu? bir sonuç çıkar mı

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Tüketici hakem heyetinden gelecek kararı bekle derim ben olsam mahkemeye verirdim. Şanssız gibi duruyorsun ama baya şanslısın da farkında değilsin

bugün bir avukatla görüştüm. 72 saat sonra param iade olsa da olmasa da dava açacağım.
Bu tarz süreçler cidden sinir bozucu dostum kimse sorunu üzerine almak istemiyor takım liderileri vs bende bu tarz durumu airfrey alarak yaşadım fakat allem ettim kallem ettim ve hakim olanı aldım zor süreçti ama 1'den fazla kişiyle konuştum süreç boyunca midem bulandı fakat sürecin takibini bırakmadığım için hakkım olanı aldım

DracheN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,222
İsim
.
bugün bir avukatla görüştüm. 72 saat sonra param iade olsa da olmasa da dava açacağım.
Hocam yazık olmuş cidden, parasını verdiğim ürün 1 aydır ortada yok ve paramı 1 aydır kullanamıyorum. Umarım bir an önce çözülür.

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.

Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.

TİTAN.

80+ Platinum
Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.

Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.
İşte bu durmadan saldır

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Senin adına çok sevindim. Ben yoruldum valla konuyu okudukça. Çok geçmiş olsun.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,102
İsim
Lokman Doğan
hayırlı olsun aç bi 20 binlik dava bide masraf davası

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Son bir ayda aldığım en güzel haber bu oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom