BixiBlake
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 15,489
kağıdı göndermişler helvası yokÜrünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:
kağıdı göndermişler helvası yokÜrünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:
bi de 1 tane almışÜrünle kutunun pek alakası olmuyor hocam. Ben birkaç yıl önce 10 kuruşa kargo bedava kağıt helva almıştım. Bu şekilde gelmişti:
Görselde çıkan tekrar satın alma butonuna ne demeli ?11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.
2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.
Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.
Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.
Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?
OLMADI
bugün bir avukatla görüştüm. 72 saat sonra param iade olsa da olmasa da dava açacağım.Tüketici hakem heyetinden gelecek kararı bekle derim ben olsam mahkemeye verirdim. Şanssız gibi duruyorsun ama baya şanslısın da farkında değilsin
Bu tarz süreçler cidden sinir bozucu dostum kimse sorunu üzerine almak istemiyor takım liderileri vs bende bu tarz durumu airfrey alarak yaşadım fakat allem ettim kallem ettim ve hakim olanı aldım zor süreçti ama 1'den fazla kişiyle konuştum süreç boyunca midem bulandı fakat sürecin takibini bırakmadığım için hakkım olanı aldımbugün bir avukatla görüştüm. 72 saat sonra param iade olsa da olmasa da dava açacağım.
Hocam yazık olmuş cidden, parasını verdiğim ürün 1 aydır ortada yok ve paramı 1 aydır kullanamıyorum. Umarım bir an önce çözülür.bugün bir avukatla görüştüm. 72 saat sonra param iade olsa da olmasa da dava açacağım.
İşte bu durmadan saldırDostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.
Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.
Senin adına çok sevindim. Ben yoruldum valla konuyu okudukça. Çok geçmiş olsun.Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.
Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.
Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.