Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
Aynı site ve kargo şirketinden monitor aldım tuvalet kağıdı geldi banda 2 paket bence mng de çete var çalıyorlar üstüne 0 ilgisizlik

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Aynı site ve kargo şirketinden monitor aldım tuvalet kağıdı geldi banda 2 paket bence mng de çete var çalıyorlar üstüne 0 ilgisizlik
evet ben de kesinlikle öyle düşünüyorum çünkü adamlar paketlenirken kamera kaydını koymuşlar yani MNG de bi b*kluk var

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
evet ben de kesinlikle öyle düşünüyorum çünkü adamlar paketlenirken kamera kaydını koymuşlar yani MNG de bi b*kluk var
Para iadesi nasıl aldım mng de inceleme başlattılar bana ürünü iade ederek paramı alabilcegim bir çalışan tarafından yoksa mng ile surunecegim söyledi senin için nasıl işledi süreç

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Para iadesi nasıl aldım mng de inceleme başlattılar bana ürünü iade ederek paramı alabilcegim bir çalışan tarafından yoksa mng ile surunecegim söyledi senin için nasıl işledi süreç
ben 50 gün boyunca her gün aradım :D 3-4 kere MNG'ye gittim. en sonunda bi neden belirtmeden tamam para iadenizi yapalım dedi Amazon

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
ben 50 gün boyunca her gün aradım :D 3-4 kere MNG'ye gittim. en sonunda bi neden belirtmeden tamam para iadenizi yapalım dedi Amazon
50 gub uğraştın yani peki dava olayı ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ne zaman alicam kim bilir

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
50 gub uğraştın yani peki dava olayı ne
dediğim gibi Amazon 50 gün sonra para iademi yaptı ama zaten 2. gün THH'ye başvurmuştum. O da bi 15 gün önce talebimin kabulüyle sonuçlandı ama Amazon buna itiraz edip dava açmış. niye direk biz zaten parasını verdik diyip olayı bitirmedi anlamadım

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
dediğim gibi Amazon 50 gün sonra para iademi yaptı ama zaten 2. gün THH'ye başvurmuştum. O da bi 15 gün önce talebimin kabulüyle sonuçlandı ama Amazon buna itiraz edip dava açmış. niye direk biz zaten parasını verdik diyip olayı bitirmedi anlamadım
Thh ye başvurmamin etkisi olur mu yapayım mı

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
bence başvur. reddedilirse zaten bi şey olmaz. kabul edilirse benim durum gibi itiraz edip dava açabilirler ama zaten haklı olduğumuz için onda da problem çıkmaz diye düşünüyorum
Anladim ama uğraş dur gerçekten mide bulandırıcı bir durum kac yıldır hayalini kurduğun pcyi topluyorsun monitor yok bide amazondan alışveriş yapıyorsun ku sorun yaşamayalım şaka gibi

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Ki gerçekten çete var çalıyorlar yüzde 90 başka açıklaması yok bu kadar çok böyle sorun yaşanmasının

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Anladim ama uğraş dur gerçekten mide bulandırıcı bir durum kac yıldır hayalini kurduğun pcyi topluyorsun monitor yok bide amazondan alışveriş yapıyorsun ku sorun yaşamayalım şaka gibi
aynı durumu yaşamış biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben bazı telefon konuşmalarında ağladığımı bilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim merak ettiğim çayları ne yaptın.
Amazon'a geri gönderdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,678
Üyeler
162,046
Son üye
SerkanDoğan