Neler Yeni

Büyük AMAZON Rezilliği!

Ysuflix

80+ Gold
Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.

Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.
sonunda hocam ya..

BalYiyenZürafa

80+ Bronze

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
Berk
11 Temmuz 2023 tarihinde Amazon.com.tr'den Lenovo Ideapad Gaming 3 Dizüstü Bilgisayar satın aldım.

2 gün kargo sürecinin ardından 1 saat önce paketim teslim edildi. Zaten MNG kargonun pakete ne kadar özensiz davrandığından bahsetmeme gerek yok.

Paketi bir hevesle aldım ve hemen açtım bir de ne göreyim içinde bilgisayarım yok. Paketin içinde 2 adet Lipton Doğu Karadeniz Dökme Çay var.

Ani bir şokun ardından hemen müşteri hizmetlerini aradım. 48 saat içerisinde depodaki kameraların incelenip tekrar gönderim olacağı söylendi.

Göreceğiz bakalım gerçekten dedikleri gibi olacak mı?

OLMADI
HAHAHAHA kusura bakma ama çok enteresan geldi

Ysuflix

80+ Gold

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,360
İsim
Selim
Beline kuvvet hocam yardırma sırası sizde.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
Dostlar herkese iyi geceler öncelikle. 50. günün sonunda az önce Amazon ile son görüşmemi yaptım ve sonunda PARA İADEMİ ALDIM. Bilgisayar stoğu da gelmiş ama artık bilgisayarı istemediğim için para iadesi istedim. Artı olarak şaka gibi ama 200₺ hediye çeki verdiler. Bu süreçten sonra tabi ki iş bitmiş gibi gözüksede aslında bitmedi hatta yeni başlıyor. Daha önce de dediğim gibi 50 gün için tabi ki de 200₺ ile tatmin olmayacağım ve Amazon'a tazminat için dava açacağım.

Bu güne kadar yardımcı olan, olmaya çalışan herkese çook teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.
Geçmiş olsun hocam

JSezar

80+ Silver
Konuyu baştan okumadım,biri özet geçebilir mi?

donanimci98

80+ Bronze
Boşuna dava falan açma boş yere uğraşırsın. Mağduriyetin zaten çözülmüş. Boş yere avukat ve dosya masrafı ödersin.

Stex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Naci Kaygısız
Boşuna dava falan açma boş yere uğraşırsın. Mağduriyetin zaten çözülmüş. Boş yere avukat ve dosya masrafı ödersin.
Bu zihniyette olduğunuz için koskoca AMAZON bile amazon.com.tr bizi ilgilendirmez diyerek müşteriyi başından atıyor. Aç davayı mağduriyetini dile getir bundan sonra bak bakalım bir başka müşteriye aynısını yapabiliyorlar mı? Cidden aman açmayın siz kaybedersiniz gibi korkak ürkek tavırlarınızdan dolayı bu ülkede hep müşteriler mağdur oluyor. Yurtdışında adam Redbull içtim kanatlanmadım diyerek dava açarken, burger afişte kocaman önümde küçücük diye davalar açılırken Türkiye'de 50 gündür neredeyse iki aydır yaşanan bir MAĞDURİYET söz konusuyken bu yorumu hangi akılla yapabildiniz? Bugün başkası yarın siz mağdur olursunuz o vakit anlarsınız yaşadığınız mağduriyeti.

Gözün aydın 🥰

donanimci98

80+ Bronze
Bu zihniyette olduğunuz için koskoca AMAZON bile amazon.com.tr bizi ilgilendirmez diyerek müşteriyi başından atıyor. Aç davayı mağduriyetini dile getir bundan sonra bak bakalım bir başka müşteriye aynısını yapabiliyorlar mı? Cidden aman açmayın siz kaybedersiniz gibi korkak ürkek tavırlarınızdan dolayı bu ülkede hep müşteriler mağdur oluyor. Yurtdışında adam Redbull içtim kanatlanmadım diyerek dava açarken, burger afişte kocaman önümde küçücük diye davalar açılırken Türkiye'de 50 gündür neredeyse iki aydır yaşanan bir MAĞDURİYET söz konusuyken bu yorumu hangi akılla yapabildiniz? Bugün başkası yarın siz mağdur olursunuz o vakit anlarsınız yaşadığınız mağduriyeti.
Tüketici heyetine göndersin.Ondan da red yiyecek. Saçma sapan bi dava açacak sonra dosya masrafı da ona girecek ondan söylüyorum yoksa keyfi bilir. Ben trendyola bi dava açmıştım. Red yedi maddi bir zararım olmadığı için. Sıkıntı da çözülmüş. Bu gaz verenler ödeyecek mi karşının avukat masrafını,dava açanın masrafını ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom