Arama sonuçları: *

1. sasamblae

Yardım EVLİLİK ALIŞVERİŞİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

her markada kurutma makinalarıda dahil anladıgım kadarıyla
  2. sasamblae

aldıgın fiyatlarıda soyler misin ne kadar kac parca beyaz eşya
  3. sasamblae

bu benım ceyiz hocam bende bu ay ıcınde bıtırıcem. mobilya icinde inegöle bursalara gıtme hepsı sunta showroomda hepsı mdf ama eve sunta gonderıyorlarmıs. umranıye tarafları ıyı dıyorlar sakaryada bı kac yer var ama ınegolden uzak dur. + siemenste 212k fiyat cıkıyor akakceden bakarsam 153k...
  4. sasamblae

https://www.trendyol.com/tcl/75c755-75-190-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-mini-led-google-tv-p-822323242?boutiqueId=652005&merchantId=968&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.56.4 tv de bu
  5. sasamblae

Siemens HB557JYS5T - iQ500 Ankastre Fırın 60 x 60 cm Siyah LC65KAJ60T - iQ300 Duvar Tipi Davlumbaz 60 cm Siyah Cam EO6C6PB11O - iQ100 Gazlı Ocak 60 cm Sert cam, Siyah KG56NLBE0N - iQ500 Buzdolabı 193 x 70 cm Siyah SN27YI82DT - iQ700 Solo Bulaşık Makinesi WG54B2AXTR - iQ700 Çamaşır Makinesi 10...
  6. sasamblae

REZİLLİK son internet alışverişim

tmm pki ansldı
  7. sasamblae

Hawk Kargo Haksızlığı

bu işler böyle 4-10 gün diye belirtmiş kabul etmeyip satınalmayabilirdin.
  8. sasamblae

Beyler konu saçma ama parfüm önerilerinize ihtiyacım var

chanel de bleu + dior fahrenheit + para önemsizse vazgecilmezim black orchid
  9. sasamblae

Amazondan ürün alınca iptal olması

ban yemişsin amazondan gereğinden fazla alarak. tek çare yeni hesap acmak onda bile tekrardan banlananlar var.
  10. sasamblae

2 yıllık DA-MD 2 ne kadara satılır?

miladını doldurmus eski hurda bir set. torununu sevındırmek ısteyen bır dedeyi kandırabilirsen satarsın. ederi gozunde 10k gibi gozuksede o paralara toplarken daha iyilerini toplandıgını bılen bırı asla almaz. fiyatı satılabilir ve makul tutman lazım. o monıtoru aratınca akakcede 8k cıkıyor...
  11. sasamblae

2 yıllık DA-MD 2 ne kadara satılır?

kasaya max 4500 ekrana 1500 yazarım fazlası abartı olur miladı dolmus pc eba canavarı olmus
  12. sasamblae

Yardım Arkadaşlar Morhipoya iade yaptım ama ben süreçten memnun değilim

ya sus boş beleş konu ve istekler. git thh ye ver ne olcak gör herkes bi yerinin keyfine isteklerde bulunuyor ama kimse ucu bana dokunsun istemiyor. değişemiyorsa stokta yoksa bi alt model yada üstüne fark vererek üst model alabilirsin thh ile basvur dene gör öğren dene tecrube et
  13. sasamblae

niye sallasın abi saka mısınız siz? paran neyse onu vericek paranın degerinin üstünü almak istiyorsan altın dolar alıcaktın ama sen ayakkabı almıssın ve iade etmissin faturan neyse onu alırsın ekstra bi ödeme kupon veya hediye verme mecburiyeti yok. hayatta gri yoktur ya kazanırsın ya...
  14. sasamblae

fatura tutarı neyse onu alırsın fazlasını alamazsın. taksit olayınıda bankanı arayıp paranın tekte gecmesını ısteyebilirsin.
  15. sasamblae

İncehesap.com REZİLLİĞİ/İLGİSİZLİĞİ/PALAVRALARI

ben amazon incehesap magazından bir kere alısveriş yaptım z790 tuf almıstım. ürün piyasanın 500tl asagısında almıstım urunu iptal edip gondermemişlerdi o gunden sonra notu vermiştim. farklı bir üründede gaming gen den monıtor almıstım anlık stok gırdıler o sırada almıs bulundum fiyatı piyasanın...
  16. sasamblae

🔥İndirim SAPPHİRE VAPOR X RX 7900XT 19999TL!!!

msi gaming trio modeli aynı kartın prime doneminde 22k idi
  17. sasamblae

RAM Satın Aldım Fakat İptal Etmem Gerektiği Söyleniyor

üst modeli olmaz sadece hb bazen piyasadan temin edip gonderebiliyor. satıcıyada ceza kesiyor.
  18. sasamblae

RAM Satın Aldım Fakat İptal Etmem Gerektiği Söyleniyor

iyi okuyun mesajlarımı
Top Bottom